Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/include/definitions.php on line 37 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzip has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 47 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzipEntry has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 404 Mitt digitala kartarkiv :: Torsdagens träning på lördagen... (2022-04-23)
Torsdagens träning på lördagen... (2022-04-23)
Kategori: Träning
Karta/område: Nackareservatet
Arrangör: Centrum OK
Land: Sverige
Distans: 5,8 km
Sträcka: 6.68 km
Tid: 44:01
Genomsnittlig puls: 154
Maxpuls: 168
Kände mig sjuttig i halsen i torsdags men idag var jag redo för masstart 1,7 dygn sen till start. Fick ändå en nästan lika härlig stafettkänsla som i onsdags (då jag ju faktiskt sprang stafett men inte då heller hade en enda rygg att hänga).
Gick fint att springa kroppen var pigg och go. Hängde nån skärm på kontrollpunkten här och var faktiskt men trean (bokontrollen) sprang jag tydligen inte ända fram till första vändan, fuskigt, ska inte upprepas på tiomila jag lovar. Sen var siffrorna på första fjärilsvingen 4-5 lite omkastade så som de blir på livelox så jag körde dem i fel ordning. På sjuan, som för övrigt hade banans snabbaste kontroll, satt jag en minut och tog bort gruskorn i våtsockan. Japp #1, jag är prinsessa på ärten. Och japp #2, jag kör med våtsockor året om nu. Japp #3 den vilan jag fick lönade sig säkert med att jag kunde köra på snabbare sen, ska kanske pröva detta på tävling? Sen fortsatte jag hyfsat bra banan ut förutom det lilla misstaget att jag glömde bort att springa den sista västra fjärilsvingen i andra boet. Lovar att inte heller det ska upprepas på tiomila om de mot förmodan kör med fjärilar där.

Riktigt skönt soligt vårväder men vårtecken som fjärilar (levande, inte på karta) humlor och ormar lyste med sin frånvaro.
Visa kommentarer (0)
 
Torsdagens träning på lördagen... (2022-04-23)