Kinnekullesprinten etapp 1 (2024-06-08)
Kategori: Tävling
Karta/område: Axvall
Arrangör: Istrums SK/OK Klyftamo
Distans: 2,3 km (H45)
Sträcka: 2.89 km
Tid: 17:11
Som kompensation för en sjukdomsinställd sprinthelg hoppade jag på den här dubbeln. Första etappen skulle ha en del skogssprint, något jag inte har kläm på men behöver träna inför kommande utmaningar.

K1
Steker loppet direkt. Jag har fullt sjå med att springa att jag missar korset. Jag ser hygget framöver men vägrar förstå. Vänder tillbaka på något som liknar stig men den drar åt fel håll och jag girar S genom grönt. Det tänkte jag inte hitta på kartan. Kommer ut på en tydligare skogsstig, går S och passerar ett dike. Vänder tillbaka och upp på en höjd. Där sitter en skärm med ett grannummer till min, nu är jag nära! Går mot en annan höjd och ser en skärm, min. Drygt 3 min bomtid, plats 33.

K2
Tillbaka till samma höjd men en annan del.

K3
Rätt över hygget men följde mest en rygg som kändes bra.

K4
Stigade förbi K1 och kunde få lite ordning, följde diket och vek ner i kröken.

K5
Ner till vägen och in, hade kollat att det bara fanns en kontroll på insida hörn. Placering 27.

K6-K12
Skolgården. Ner till nästa del av gården. Vände tillbaka, var kommer jag in? Höger! Tillbaka ut och tillbaka därifrån jag kom in. Riktigt kort nia, sedan, var kommer jag igenom, under gråa! Kort elva och sedan tillbaka och ut för vägpassage. Plats 25 men de jag tog berodde på felst (K11).

K13-K14
Löpning till tretton, syntes på håll. Sedan valde jag att följa vägen N. Det kom upprepade stråk in mot höjden men jag väntade tills hörnet där jag kunde går rakt O in. Förutom K1 var nog detta vägval min största miss på etappen. Plats 23.

K15-M
Ut och utmed byggnaden, den satt även en skärm lite längre fram på andra sidan men den gick inte jag eller någon annan på. Sexton och sjutton var tacksamma och jag vinner andra och är tvåa på första. Det var på löpning, inga vägval. Det fortsatte så, inte mycket att välja på, spring bara. Plats 20 i mål.

Efter K1 skötte jag mig bra, fin fart kändes det som. Detta trots att formen inte är på topp. Bara att ladda om till etapp 2.
Visa kommentarer (0)
 
Kinnekullesprinten etapp 1 (2024-06-08)