Motions-OL Djerfstugan (2024-06-04)
Kategori: Träning
Karta/område: Djerfstugan, Fuxboudden, Karlskoga
Arrangör: OK Djerf
Distans: 4,7 km (Långa)
Sträcka: 6.78 km
Tid: 62:43
Vi tog bussen mot Karlskoga för lite träning. Det är inte ofta buss funkar, bäst att passa på.

K1
Jag hade problem med avståndet på grund av kartskalan. Studsade på stigkorset innan jag kunna komma rätt. Bommade 90 s.

K2
Hade en rygg in från storstigen men den skulle till en tidigare skärm, en skärm som arrangören varnat för, diffus kartritning i området tydligen. Fortsatte framåt och tog sedan höjd när jag kommit igenom. Lite på känsla så det var lite flyt.

K3
Väljer att hålla mig till stigar och vägar, säkra upp och kanske komma in i orienteringen lite. Ser skärmen från sankmarken.

K4
Hade tänkt stiga mer på andra sidan vägen men jag gick rätt över höjden istället. Över höjden hade jag ganska bra koll och kunde fortsätta ner över kanten.

K5
Kommer ikapp den rygg som startade före mig, följde med genom det gröna och har sedan flyt och ser den först.

K6
Läge att ta eget initiativ då. Det blir för stressat, som så många gånger förr. Jag är på fel sida beståndsgränsen, som var tydlig. Det var även åsen som jag tillslut fattade jag måste komma tillbaka över. Stenar och dike hjälpte mig också.

K7
Stigar och försöker attackera men lyckas dåligt med kurvbilden. Tar mig upp på åsen när jag borde vara längre ner. Det stämmer inte för mig. Dags att vända på kartan.

K8
Jag är med på att jag varit där förut och springer därför runt för att komma in från samma ställe och kanske känna igen mig. Det gick bra men även mycket tack vare andra löpare.

K9
Ännu ett återbesök men sprang ändå runt.

K10
Stigar runt och upp på höjden. Jag hade inte kollat in att det var brant ner till stenarna, tvingades retirera innan jag vågade mig ner.

K11
Löpte väg, vid attacken mötte jag den tidigare ryggen.

K12
Ännu ett återbesök men det fattade jag inte förrän nu, när jag la spåret. Fortfarande efter ryggen.

K13
Jag ville testa den sjönära vägen. Det var en vinstlott! Ryggen körde rätt på och fastnade det gröna, samtidigt hade jag tillräckligt bra koll för att komma rätt på.

K14
Stigar och hoppas att jag ska se brantskölden på håll. Det var lite trassligt att ta sig upp där men väl uppe kunde jag leta mig fram.

K15
Återbesök, sprang samma avslutning av sträckan.

K16
Sänka på en rymdskeppsstor sten eller klippa. Fränt.

M
Löpning.

Det var inte stor O-prestation men ganska kul. Delar av terräng var trevlig. Bäst var dock badet i sjön efteråt. En väldigt fin kväll fick ett svalkande slut, säsongens premiärdopp.
Visa kommentarer (0)
 
Motions-OL Djerfstugan (2024-06-04)