Sverigepremiären medel (2024-03-02)
Kategori: Tävling
Karta/område: Äspet-Yngsjö, Åhus
Arrangör: OK Pan-Kristianstad
Distans: 4,91 km (H45)
Sträcka: 6.49 km
Tid: 43:05
Det här är min favoritterräng. Snabblöpt, god sikt och jag tycker att det är väldigt vackert. Tidpunkten på året passar mig också väldigt bra. Löpformen brukar vara bra, ännu bättre jämfört med de som inte kört hårt under höst-vinter. Min placering och tävlingsupplevelse brukar gynnas stort av detta.

Vid start var jag fint fokuserad. Lös ettan lugnt och säkert, fortsätt sedan så.

K1
Över första åsen, följer sedan stigar ända fram. Kontrollerad start.

K2
Fortsätter att hålla mig i stigarna och de tydligaste formationerna.

K3
Fortsätter på åsen.

K4
Springer på lite mer, siktar grovt mot husen och styr sedan upp därefter.

K5
Fortsatt hög fart men lite oplanerat, mer osäkert, girar O när sanden kommer och ser en skärm på håll. Den stämmer bättre och bättre ända in till stämpling.

K6
Lutar mig mot stigarna och höjer blicken efter sista. Här låg jag 24 av 75, 2.30 efter ledaren.

K7
Jag känner tidigt att jag inte har koll på vilken V-stig jag är på. Tänker att jag borde vrida N men det är väldigt brant. När jag väl vrider N och upp på åsen ser jag ner och försöker förstå. Kanske förstår jag, ser en skärm men punkten stämmer inte, kollar in siffran på avstånd, inte min. Då tror jag inte längre att jag är så nära som jag faktiskt är. Den andra kan mycket väl varit punkthöjden i ringkant men det fattade jag inte då, dålig detaljkoll och en del stress är förklaringen. Jag fortsätter N och ser vägen, tror att jag är vid väg-stigkors längre O. Försöker men får börja om på vägen igen och kommer då rätt. Ser den andra skärmen nästan hela tiden och förbannar mig för att jag inte fick ihop det från början. Winsplits säger bom med drygt 6 minuter, tappar till 62:a.

K8
Fan va jag sprang, fattade att det skulle finnas ett stråk som fortsättning på stigen.

K9
Stigar och lutar mig mot husen.

K10
Grov riktning, stigar och formationer.

K11
Grovt NV, fokuserade på löpbarhet. Hamnade på vägen och gick in därifrån.

K12-K16
Använde stigar hela vägen, bra fart.

K17
Fortsätter på stig men blir nojig när jag ser målområdet och hör folk tjoa, inte på mig men ändå. Jag ska vika av O och möter en löpare som frågar vad jag letar efter. Jag berättar det och han bekräftar att han ska ha samma men inte lyckats hitta den. Fan, är jag fel då? Ska jag inte in O? Är då jag-stark och litar på mig själv, den satt snårigt men där den skulle.

K18-M
Löpning, nu var det Karin som tjoade på mig.

Det var jävligt roligt, väldigt fint men ändå mest snopet. Det borde gått så himla bra här. Kanske inte 24:a som innan raset men runt 30 kanske. Nu blev det 45. En missade chans till kanonlopp med kanonplacering.
Visa kommentarer (0)
 
Sverigepremiären medel (2024-03-02)