Inplockning Ullmax Vinterserie (2024-02-08)
Kategori: Träning
Karta/område: Kränglan, Örebro
Arrangör: Karin
Distans: 3,4 km
Sträcka: 4.99 km
Tid: 35:33
Tävlingen nästintill genomförd, maxtiden har nästan löpt ut, då rusar jag iväg för att hämta in min andel av platsspetten.

Jag hade stått ute länge och var frusen, laddade då på ordentligt på väg/cykelväg i början..som om jag skulle spela Allan för de som hängde på TC.

K13
Trots att maxtiden passerats mötte jag löpare på väg till mål, tänkte, hoppas jag inte förvirrar någon när jag stormar fram med pannlampa och karta i högsta hugg. K13 hade en stor grusplan som sista säkra och var då en tacksam start på turen.

K7
Den här besökte vi för några veckor sedan men då från andra hållet. Jag hittade den otydliga stigen och det hade flera för mig gjort. Reflexen glimtade till på håll och jag lämnade stigen (och stråket). Väl framme är ju stråket där, så klart. Varför inte vara lite cynisk även vid inplock?

K6
Ännu ett återbesök, från fel håll. Blir stående i stråket/stigen och funderar på om jag redan kommit tillräckligt långt? I S såg jag en stenfylld höjd men kände mig ändå inte säker. I N såg jag också en del sten och tyckte ändå att det borde vara rätt. Åh den satt ju där.

K5
Bara en kvar nu, gör inget dumt. N till stigen. Här visste jag att jag skulle känna igen mig vid träskpassagen mellan höjderna. Väljer att fortsätta på stigen upp på nästa höjd. Försöker läsa av beståndsgränsen men misslyckas helt. När jag lämnar stigen tror jag att sista gränsen passerats men jag var tydligen vid första gränsen. Fortsätter ändå åt rätt håll och hittar min sten.

TC
Känd löpsträcka.

Vad skärrad en ska behöva bli för att inplockningstur med pannlampa. Va? Det blev ändå en av de bättre.

Karins banläggning och fällor föll ut väl. Till exempel när hon lyckades få Mellanbanan att hänga Långa till fel etta, även Korta banan som skulle åt motsatt håll drogs med en bit. Sånna finter är ju möjliga när flera olika banor startar samtidigt. Länk till Livelox ligger i Resultatlänken.

Vädret var närmare tio kalla en en del snö i terrängen.
Visa kommentarer (0)
 
Inplockning Ullmax Vinterserie (2024-02-08)