Rerun Ultra-KM 2019 (2020-04-29)
Kategori: Träning
Karta/område: Rudan-Granby
Arrangör: Centrum OK
Land: Sverige
Distans: 10,2 km 1 h 56 min
Sträcka: 13.55 km
Tid: 115:41
Genomsnittlig puls: 141
Maxpuls: 163
Missade detta lopp i höstas, äntligen passade det bra att springa den här. Kändes riktigt bra i löpningen, och även orienteringen, förutom att några ställen där jag kortslöt på väg in mot kontrollerna, samt mitt på långsträckan på sjuan: Efter jag passerat kraftledningen tappade jag totalt bort var jag var och beslöt mig att springa ut ända till vägen för att läsa in mig men lyckades till slut läsa in mig på brantväggen söder om kontrollen och kunde starta om. Kändes riktigt bra, sprang bra utan att känna trötthet. Får jag bara till orienteringen är elitsatsningen våren 2020 på gubb-km genomförd med bravur.

Men framförallt: vilken otroligt sagolik terräng det här är!
Dölj kommentarer (2)
Ågren : Noga räknat är det väl ingen rerun om du inte tar om en bana du redan sprungit. Så att springa en gammal bana som är ny för en själv både få en egen term. Postracerun? Laterun? Andra förslag?
daniel: Nej jag vet, kom bara inte på vad det skulle heta. Och teoretiskt är det en rerun på papperet - i resultatlistan på centrums sida står det nämligen "bröt" på mig. Fast jag alltså helt missade denna tävling (var anmäld men kom på dan före att jag trodde det var på en söndag fast det var en lördag eller om det var tvärtom hur som helst kunde jag inte springa vilket grämde mig).

"Andra chansen run"
"Nytt försök run"
"Ladda ner kartan från livelox och få förvånansvärt bra kvalitet men ringarna ligger lite förskjutna norrut (eller är det söderut?) run"
Lägg till kommentar
Spara
 
Rerun Ultra-KM 2019 (2020-04-29)