Medel-DM (2013-09-08)
Kategori: Tävling
Karta/område: Grödinge
Arrangör: Tullinge SK
Distans: Medel
Sträcka: 4.95 km
Tid: 35:48
Genomsnittlig puls: 160
Maxpuls: 171
Lite stel i ryggen vid start så jag tog det lugnt till första kontrollen. Tvåan gick bra. Till trean fick jag vägvalspanik men valde till slut vänstervägvalet. Sprang för långt för jag såg aldrig kraftledningen.

Ursprungstanken var att gå upp i sänkan innan järnvägen, men istället hamnade jag på vägen vilket kanske inte var helt hopplöst. Vresigt upp till berget och sen ser jag kontrollen på avstånd, springer upp till den men så försvinner den!! Får panik "jag såg den väl??" och springer runt lite. Till slut ser jag den igen, gömd bakom en jävla stubbe.

Halvbra vägval till fyran. En Lidingölöpare jag kommit ikapp vid trean är före vid fyran och när han kör högervägvalet till femman väljer jag att gå vänster bara för att. Helt OK.

I backen till sexan tar jag slut och får gå hela vägen typ. Kontrolltagningen går bra. Samma sak vid sjuan. Kommer ihop med Palmkvist jr som springer H20 (samma bana). Strax efter kommer Rotis kubbandes i en jävla fart, har inte en suck att hänga med men jag försöker så gott jag kan (därav hög puls mellan 8-9).

Tappar dem ur sikten ut från nian och tänker att dom kör rakt på så enda chansen jag har är att gå säkrare högervägval i sänkan och spika. Vilket jag gör. På väg till elvan möter jag både Rasmus och Rotis som varit och snurrat. YES, tänker jag och lägger i en liten liten växel till.

Resten av kontrollerna går som en dans och ingen Rotis i sikte. Rasmus kommer ikapp mig vid sista kontrollen, men utan Rotis. Väl i mål börjar jag undra om han bommat mer? Klockan tickar, men tyvärr för sakta. Två minuter senare kommer han och jag är slagen med knappt två minuter. SPÄNNANDE!
Visa kommentarer (0)
 
Medel-DM (2013-09-08) Medel-DM (2013-09-08)