Granstanda (2020-05-24)
Kategori: Träning
Arrangör: Storviks IF
Distans: 4,4 km
Träning från veckansbana.se, med lite god vilja inom den stipulerade tvåtimmarsgränsen hemifrån.

Första utmaningen var att hitta starten. Bortsett från en mindre felkörning på de små grusvägarna, så skulle jag hitta vilket träd som avsågs med ringen mitt i grönområdet. En större tall verkade dock stämma med kartan.

K1 Kompasskurs genom grönområdet, kom rakt på branten som tänkt, sedan rakt in i sänkan.

K2 Väldigt diffus hyggeskant, så jag kom lite för långt ner, men inga problem att hitta branten och sedan höjden.

K3 Rakt på med noggrann kurs.

K4 Jag ville undvika det steniga brantområdet, så jag följde stigen, och sedan noggrann kurs. När jag såg vägen en bit framför mig stannade jag upp och där var höjden intill mig.

K5 Försökte springa runt grönområdet, men halkade ändå lite ner i det. Tog mig upp på höjdryggen igen och där var branten på motsatt sida.

K6-7 Rakt på, inga problem.

K8 Ganska svårframkomligt efter hygget och tappade lite riktning. Det gjorde inte så mycket eftersom jag kom ut på den snabblöpta stigen och fick en tydlig sista säkra.

K9 Inte långt kvar och full fart nerför backen, så att jag missade att svänga vänster in på stigen.

K10 Lite brötigt i hyggeskanten, men lätt orientering.

K11 Funderade på att springa runt till vänster, men chansade på att myren skulle vara okej, vilket den var. Efter att ha passerat vägen blev jag väldigt förvirrad. Jag förväntade mig en slät gräsmatta eller liknande, men såg bara hygge och sly. Efter att ha tagit mig genom ridån av småbjörkar såg jag att det gula var ett gammalt grustag, som jag tyvärr hamnade lite snett i. Två minuters bom på en kontroll är dock inget jag gråter för.
Visa kommentarer (0)
 
Granstanda (2020-05-24) Granstanda (2020-05-24)