SOW etapp 3 (2014-07-22)
Kategori: Tävling
Karta/område: Gornergrat
Arrangör: SOW
Land: Schweiz
Distans: 4,7 km (HB)
Sträcka: 6.03 km
Tid: 51:16
Återigen ut på alpsluttningen, med revanschlust. Det här skulle egentligen varit race nr 5 men 3 och 5 fick byta plats pga väderomständigheter.

Börjar bra, försöker hålla riktning och sikta på min stig, ser stenen på andra sidan och riktar in mig. Över stigen, ner i steniga sänkan, upp igen och där på andra sidan!

K3, fakk. Så jävla jobbigt, kändes mig så fruktansvärt otränad och kass. Promenerade, försökt rycka till emellanåt men jag vek ner mig, försökte igen, äsch. När det planade ut var jag dock förvånansvärt snabbt tillbaka igen. Det blev en av de bättre splittarna den här dagen.

K6 såg lurig ut först men när jag såg forskningsstationen på vägen blev livet enklare. Var tydligen lite väl defensiv mot K7. Anders och Linnea gick rakt på, såg kontrollen på avstånd och mer än minuten snabbare än mig. Som tröst var sträckan nerför på andra sidan floden riktigt skön att löpa!

Gjorde en klantig grej till K11. Läste av stor sten och blöt sänka men agerar ändå fel på den informationen när jag ser en kontroll längre upp i backen. Springer dit men det är ju inte min. Nåja, det kunde blivit ännu värre. Sköter mig fint sista biten in.
Visa kommentarer (0)
 
SOW etapp 3 (2014-07-22)