Wiener Akademische Meisterschaft OL 2014 (2014-06-04)
Kategori: Tävling
Karta/område: Prater
Arrangör: USI Wien
Land: Österrike
Distans: 5,1 km (Gäste Herren)
Sträcka: 7.99 km
Tid: 54:23
Konferens i Wien, fann en O-tävling i stan.

Tävlingsledaren om terrängen: "Prater is not a real park but a hunting area in town - it is a forest. As it is very low and it has rained a lot you can expect to run in a jungle."

Det här var något av en långsprint. Borde sprungit lite rundare, inte gett mig in i det gröna så mycket. Stressade lite för mycket, hade även svårt att se alla stigar på kartan, speciellt de som gick igenom det gröna.

Småbommar K2, springer via K17 mot K3 men snurrar ändå till det och får vända tillbaka. Tar K4-6 dåligt och osäkert. Springer ut och ifrån en snubbe som stört min koncentration lite och har bra koll på allt utom k-punkten. Springer förbi och börjar tvivla på om jag är rätt. Hör folk bakom och vänder mig om och ser den på en trädstump.

Dras med in i genom det gröna mot K8 men kommer i alla fall igenom rätt på. Gör sedan K9-10 bra. Har svårt att hitta rätt in mot K11 men blir uppfångad av en BMX-slinga, hänger andra till K12. K13-16 går fint, börjar jag komma in i det här nu eller är det något lättare? Lyckas hitta en ganska bra väg genom gröna mot K17 men inte lika bra väg tillbaka mot allén och K18.

Är inte nöjd med insatsen men det var roligt ändå. Kul med lite längre "sprint" faktiskt.
Dölj kommentarer (2)
Ågren : Haha, så jävla stort Hellborg att hitta en lokal tävling i Wien just som du råkar va där! Efter att ha sett kartan kommer jag drömma att det va jag som plöjde djungel.
Hellborg : Jag är sjukt nöjd att den fanns där.. å tänk, jag hann tillbaka för att deltaga i "conference dinner" också!
Lägg till kommentar
Spara
 
Wiener Akademische Meisterschaft OL 2014 (2014-06-04)