Blickskola (2014-04-08)
Kategori: Träning
Karta/område: Nackareservatet
Arrangör: Martin Lerjen/Daniel Lennartsson
Sträcka: 6.54 km
Tid: 60:02
Övningsmomentet bestod i att försöka hålla upp blicken, lite split-vision krävdes alltså. Mer info om övningen står på kartan.

Hängde de stora grabbarna genom 1an men tappade sedan kontakten. Lite bättre noggrannhet när jag passerade stigen kunde tagit mig igenom 2an. Kände också att jag inte ville fippla för länge med varje port utan ta mig framåt i bra takt. På andra sidan spåret siktar jag på träsket och tänker mig att vika av i rätt riktning mot port 3. Tanken var god men min riktning var inte bra, jag landar på stigen och fattar galoppen när jag ser stort träsk längre ner på höger sidan. Släpper 3e och tar istället 4e klockrent. Håller mig sedan på vänster nersida av höjden och har inga problem med 5e port. Det var segt till 6e, trodde ett tag att jag sprungit förbi kraftledningen men fortsatte ändå framåt och smet igenom precis.

Följer sedan träsk och hittar med rätt riktning upp på rätt höjd mot 7an. Blir stort konfunderad när jag ser en kontroll lite väl tidigt. Det var inte förrän när jag la spåret som jag såg att det var K16 jag sett. Jag fortsatte i alla fall framåt och hittade rätt skärm. 8an gick fint, upp på höjden, passerade träsket, upp igen till kontrollen. 9an var en revansch i ett område där jag bommat i flera olika sammanhang. Visst var det lite lättare idag än det varit vid de andra tillfällena. Håller kontakt med träsket på väg till 10an, ser också träsket på höjden innan jag är framme.

Väl nere på spåret igen bestämmer jag mig för att köra min egna mini-fystorsdag och laddar på mot Brotorp för att få tempo och fotboll. Återigen en rolig träning men tyvärr lite för dåligt fokus från undertecknad.
Visa kommentarer (0)
 
Blickskola (2014-04-08)