Nationale NO Fontainebleau (2014-03-09)
Kategori: Tävling
Karta/område: Bois Rond 4
Arrangör: Esprit Raid
Land: Frankrike
Distans: 5,9 km (H21C)
Sträcka: 7.51 km
Tid: 83:34
När jag gick ut hade jag 1h40m på mig till vi bestämt att bilen tillbaka skulle gå för att flyget skulle hinnas med. Jag underskattade banans svårighet och min egna förmåga och verkade inte för att jag skulle fått en tidigare start.

Tar 1an ganska bra även om jag tvekade hårt i kontrolltagningen. Tog stigen upp till höjden. Läste på träsk och sänkor på vägen fram, såg också ett trampat stråk över höjden mot sänkan där kontrollen fanns. 2an gick bra då jag hittade en fin ingång.

Oroar mig över långsträckan och kollar på klockan. Väljer att ta den norrifrån. Är försiktig men har länge koll på läget. Tappar dock greppet när jag närmar mig och dras ned på andra sidan, inser detta tillslut och går tillbaka uppåt på riktning men missar kontrollen. Känner lite panik och uppgivenhet, fan jag hinner inte. Hittar den stora sänkan, går upp på höjden och vänder tillbaka. Där kommer Jens kutandes och leder mig rätt. Då har jag redan insett att jag inte kommer hinna hela banan.

Tar 4an slarvigt och oinspirerat, försöker på 5an men går för högt upp. Skiter sedan i den och planerar min väg hemåt. Springer ner norrut och tuggar väg och stig. Springer ikapp Jonas mellan 15 och 16. Som tur är lurar jag inte in honom på något dumt, han håller fokus på sitt. Jag tänker bara på spurtsplitten. Inte heller det gick bra den här dagen.

Trots bedrövelsen som fanns ett tag kände jag mig glad och positiv. Det rann av mig ganska fort. Inte hela världen det här. Ett fantastiskt läger var det.
Visa kommentarer (0)
 
Nationale NO Fontainebleau (2014-03-09)