Nattugglan Källbrink (2013-12-18)
Kategori: Tävling
Karta/område: Gömmaren
Arrangör: Tullinge SK
Distans: 4 km (Korta)
Sträcka: 5.48 km
Tid: 42:23
Det är häng som gäller.

Försökte ta mig så långt fram i tåget som möjligt. Noterade att vi sprang över en asfalterad väg och sedan uppför. Blev arg på de som ledde tåget när vi bommade 1an. Hade mer koll på kartan när vi fortsatte mot 2an men blev ändå lurad att springa vänster vid viken. Hade koll på att vi passerade stigen precis innan k2 också. Hängde en vass lillkille mot 3an, han var antagligen redan nu, knappt tvåsiffrigt gammal en bättre orienterare än jag nånsin kommer bli. Det förde upp mig till en tredje plats ett k3.

Hade mindre koll fram till k4, jag såg ju kraftledningen och storstigarna vi passerade men följde mest de andra lamporna. Samma till k5. Mannen som ledde vårt lilla tåg mot 6an gjorde en tvär vänster under k-ledningen, nu kan jag förstå varför, bättre tugga stig än träsk och dessutom komma rakare på vattenpassagen. Man kan också se att han tvekade lite när han var på väg in på fel stig, något som vi followers också gick på. I backen upp mot 6an var jag ofin nog att rycka ifrån lite, jag fick span på en grupp framför som ledde mig rätt.

Avslutningen var löpvänlig men jag var inte tillräckligt kall för att sköta mig själv utan jag tog det piano för att inte ensam springa bort mig. Det ledde till lite bomtid till k7 men jag tappade ingen placering på vägen in i mål.

Kul lopp men man känner sig lite sniken när de andra får läsa kartan åt en.
Visa kommentarer (0)
 
Nattugglan Källbrink (2013-12-18)