Natti-Natti (2013-10-02)
Kategori: Tävling
Karta/område: Nackareservatet-Erstavik
Arrangör: IFK Enskede
Distans: 3,1 km (Stora C)
Sträcka: 2
För första gången på länge glömde jag slå på GPS-klockan. Istället har jag använt spraycanfunktionen i Paint.

Det var lite stressigt vid växlingen, när Lindholm är på g bestämmer vi oss för att EN person tar alla kartorna och sedan delar ut dom till oss andra. Jag, Elina och Grafström har sällskap ända ut till startpunkten (som vi inte ser). Vi fattar var vi är när vi ser 8an. Jag tvekar om jag ska springa runt men bestämmer mig för att fortsätta in i skogen. Känner snabbt att jag tar lite mer höjd än planerat. Försöker korrigera men glider ända ner till vägen och får vända upp igen. Var stressad här och hade ingen bra koll. Borde nog stämt av om någon av de andra hade min 1a och hängt.

Funderar sedan över om jag ska springa runt backen på något sätt men de alternativen känns omständiga. Förlorar säkert några höjdkurvor men det var lättare att skråa över backen än vad jag räknat med. Följer stig ganska länge, kommer för högt upp och blir uppfångad av branterna och stigen. Borde naturligtvis tryckt mer stig och säkrat upp det hela lite mer.

Får ett stabilt och lugnt häng till 3an. Vi är 3 som följs åt till 4 och 5. Därefter bestämmer jag mig för att ta vägen runt backen, vad de gjorde vet jag inte. Trycker på så gott det går, kontrollen kommer tidigare än jag räknat med och hade det inte stått två och stämplat kanske jag sprungit för långt. 7an gick ok, jag kom lite snett men ser folk igen och korrigerar.

J Skogholm kom ikapp mig precis vid 8an och vi har sällskap på cykelvägen.

Bedrövad och missnöjd skickar jag iväg Mette på sträcka 3. Bedrövelsen byts snabbt till glädje när Anders, Mette och John kommer in nästan samtidigt på sträcka 3 och skickar iväg Joel i Centrumledning!
Visa kommentarer (0)
 
Natti-Natti (2013-10-02)