Gotlands 3-dagars (2013-07-11)
Kategori: Tävling
Karta/område: Forsviden
Arrangör: Visborgs OK
Distans: 6,0 km (ÖM6)
Sträcka: 8.69 km
Tid: 60:41
Lugnt och säkert till 1an, höll koll på staketet, fick ingen rastipanik på någon annans kontroll som satt tidigt på höger sida. Långsträcka, tänker stig och trycker på, inser efter en stund att jag passerade vägen norr som Y-korset och får vända om, sedan går det undan på åsen. Tyvärr hade det varit snabbare att springa ner till staketet och följa det men det var kul att ladda på direkt och kanske bra för farten längre fram i loppet?

Väljer att försöka ta mig igenom och via vätskekontrollen läsa av var jag kommer ut. Missar min hållplats men läser in mig på träsket och tar mig tillbaka. Har bättre hjälp av nästa vätskekontroll och 4an vållar inga problem. Springer förbi 5an men någon säger, till mig att jag sprungit för långt...bra att andra har koll på mig.

6an ser svår ut. Jag väljer släpstig och attack söderifrån, hittar tillslut hygge/öppna området och går norrut från hörnet. Vi är flera i tåg här och jag tycker att det inte känns helt rätt. Tillslut ser jag en kontroll men det känns inte rätt, det är rätt och det är bara att stämpla och ladda vidare.

Lyckas hitta släpstigen innan floden på väg till 7an, följde antagligen ett stråk utan att jag tänkte så mycket på det. Svårare var det att hitta rätt avtagsväg från släpstigen, kände vagt igen mig från tisdagen och snart kommer det en snubbe ut från skogen och jag känner mig styrkt och drar in och hittar rätt.

Har ingen lust att bröta in till 9an utan springer runt och kommer på släpstigen precis i kurvan. Famlar iväg lite efter 10an, borde dragit omedelbart ut på stig. Inga problem i avslutningen.
Visa kommentarer (0)
 
Gotlands 3-dagars (2013-07-11)