Natti-natti genrep (2012-09-25)
Kategori: Träning
Karta/område: Nackareservatet
Arrangör: Daniel Lennartsson
Distans: 60 cm på karta i okänd skala
Sträcka: 7.81 km
Tid: 72:13
Som sig bör har Daniel hittat på något hyss. Den här gången var det ett sprintparti insprängt i mitten av rundan och en modifierad skala för att likna natti-natti lite mer.

Första passet med lampa sedan vintern blev ännu virrigare av att det fanns hängande lyktor i närheten av k1. Dessutom fanns det sjungande människor i närheten, very scary.

Vi lufsade på och försökte att inte störa de sjungande. Redan på väg till 4an sprang jag glatt igenom förbjuden tomtmark. Det verkar vara min nya giv. Hoppas inte den trenden håller i sig alltför länge. Något staket som kunde varnat mig fanns dock inte i verkligheten.

Lyckades springa förbi kontrollen efter långsträckan och fann mig nära nästa kontroll, shit happens...det är ju träning.

Efter kontrollen inne i det gröna området gick jag mot fel kontroll och insåg inte det förrän jag var såpass när att det var lika bra att plocka den. Eftersom tiden runnit iväg en del passade det utmärkt att vända hemåt.

Det här var ett lopp där jag saknade riktigt fokus. Hade ofta en känsla av att bara köra på lite på måfå. Hade sällan bra koll. Behöver helt klart träna en del natt om det ska bli några tävlingar.
Visa kommentarer (0)
 
Natti-natti genrep (2012-09-25)