Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/include/definitions.php on line 37 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzip has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 47 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzipEntry has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 404 Mitt digitala kartarkiv :: WMOC23 Model Forest (2023-08-14)
WMOC23 Model Forest (2023-08-14)
Kategori: Träning
Karta/område: Baziny
Arrangör: Klub OB ATU Kosice
Land: Slovakien
Distans: 4,88 km
Sträcka: 5.91 km
Tid: 67:30
Provlopp igen, valde att försöka ta kontrollerna i nummerordning. Det gav en helt ok bana som täckte båda delarna av området.

K31-K34
Kollade en del efter stubbar och vindfällen, de skulle vara utmärkta. Till trettifyran var jag extra noggrann och stämde av höjder och gröngula området.

K35-K37
En är inte helt van vid tiotusendel. För fyrtiofemmorna är det nämligen det som gäller internationellt. Tydligen behöver en vara femti för att få sjuochenhalv. Till trettifemman blev jag stående, för att det var en bra hylla, mycket folk. Kände inte som att jag var framme men den satt där en bit till vänster. Jag blev stående på en hylla ovanför 37. Då var det höjdkurvorna som spelade ett spratt. kontrollen satt långt ner. Det måste vara den men att det skulle vara så brant och högt tyckte jag inte att kartan avslöjade.

Den norra sidan bjöd på lite annan karaktär. Södra var ganska typisk lövskog, ganska öppen och snabb. Norra mer grön, tätare, lite svårare kanske.

K38-K41
Det är trivsamt att lunka runt. Folk går omkring, pratar, kollar, touch-identar. Det är svalare inne under kronorna än ute på fälten. Ut från 39 testade jag att välja vitt före ljusgrönt och det kändes som en bra grej. Mellan 40 och 41 försökte jag i terrängen se skillnaden mellan vitt och ljusgrönt. Den var inte stor och bestod av förekomst av sly i det ljusgröna, som inte fanns i det vita. Vid högre fart skulle en nog inte uppfatta skillnaden.

K42-M
Bäckravinen bredvid 42 var rejäl. Så rejäl att jag fortsatte N för att hitta en mildare brant.

En trevlig tur, förhoppningsvis nyttig inför allvaret i lövskog.
Visa kommentarer (0)
 
WMOC23 Model Forest (2023-08-14)