Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/include/definitions.php on line 37 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzip has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 47 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzipEntry has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 404 Mitt digitala kartarkiv :: WMOC23 Model Sprint (2023-08-11)
WMOC23 Model Sprint (2023-08-11)
Kategori: Träning
Karta/område: Veterina, Kosice
Arrangör: Klub OB ATU Kosice
Land: Slovakien
Distans: 2,8 km
Sträcka: 3.82 km
Tid: 24:06
Jag hängde med en O-kompis och anmälde mig till årets Veteran-VMresa. Jag har tidigare tänkt att jag borde vara med någon gång. Det är ju som att ta ut sig själv till landslaget. Det här året passade det bra med mycket semesterdagar på fickan och inget annat planerat.

Vi anlände Kosice på fredagseftermiddagen, bytte om och drog iväg på provlopp inför morgondagens sprintkval. En är inte särskilt van vid provlopp så det fanns ingen särskild strategi. Jag valde att ta kontrollerna i nummerordning

K31-K34
Det fanns inte några egentliga vägval. Dock en trevlig inledning, mycket folk i omlopp, trevlig väder och stämning.

K35
Det fanns inte så mycket att välja på här heller men jag var lite väl snabb i tanken och såg inte det uppenbara, trodde först att jag skulle behöva båga upp till K37 för att komma fram.

K36-K39
Inte mycket att välja på, noterat inget särskilt att ta med mig till morgondagen.

K40
Missar det uppenbara igen, rundar huset på höger hand istället för vänster. Att läsa noggrannare är definitivt något att ta med sig.

K41-M
Varav två var att betrakta som transportsträckor mellan områdena.

Känslan var att det troligen inte blir så svårt. Underlaget kan vara lite gropigt på gräsytorna, även vissa grusvägar kan bjuda på håligheter. Vi såg en kartfigur som behövde kollas upp. Det var ett enstrecksstaket som verkade konstigt. Den satt mellan husen en bit SO om K37. Det visade sig vara en bom. Lätt att passera bredvid eller under.
Visa kommentarer (0)
 
WMOC23 Model Sprint (2023-08-11)