TSKs sommarsprintserie, del 1 (2012-07-18)
Kategori: Tävling
Karta/område: Tantolunden
Arrangör: Tullinge sportklubb
Distans: 2,3 km (Herrar)
Sträcka: 3.94 km
Tid: 31:43
Det var upplagt för ny duell då jag startade strax före Jorrit och han strax före Björn.

Jag uppträder skärrat och bommar 1an, Jorrit tar den före mig. Jag får ta rygg på Jorrit som drar på hårt och jag klarar inte av att hänga med. Till 5an chansar jag på att jag hittat en tillåten passage mellan branterna. På väg till 7an är jag ikapp Jorrit och tar även 8an före honom. Jag fortsätter att gå bra samtidigt som Jorrit bommar 10an. Vid 11an är jag faktiskt 3s före honom totalt.

Det visade sig vara en bubbla som sprack. Jag bommar 12an helt och både Björn och Jorrit tar den före mig. Jag uppfattar det som att de båda två springer upp mot koloniområdet igen varför jag bestämmer mig för att springa runt till 13an. Ungefär halvvägs öppnar sig himlen och jag är snart plaskvåt in på bara kroppen och kartan. Efter rushen är jag dessutom toktrött.

Plockar 13 men orkar inte läsa på 14 och inser för sent att jag måste vända ner på cykelvägen. När jag väl, efter stor tvekan, hittar 14 har kartan gjort sitt bästa och sikten i glasögonen är dålig. Jag är besegrad på alla plan. Jag är så trött att jag går resten av banan men glömmer tydligen 15 och blir inte godkänd.

Tack Tullinge för ett kul initiativ, jag räknar med att återkomma...revansch!
Visa kommentarer (0)
 
TSKs sommarsprintserie, del 1 (2012-07-18) TSKs sommarsprintserie, del 1 (2012-07-18)