Park Tour Värmland, etapp 1 (2023-05-24)
Kategori: Tävling
Karta/område: Kristinehamn centrum
Arrangör: Kristinehamns OK
Distans: 1,8 km (Svår)
Sträcka: 3.57 km
Tid: 18:49
Kort nedjogg innan tillstartjogg. Det var väl lika bra att bränna av nästa etapp, kände mig inte särskilt sliten efter första.

K1
Jag hade ju varit på den här innegården tidigare och borde kanske använt mig av den kunskapen? Kanske blev jag avskräckt av det förbjudna och tänkte, bättre springa runt och komma in från O. Där var det banne mig stängt, vilket också kartan visar. Fick fortsätta runt. Damen som startat efter mig var ikapp.

K2
Inga vägval, löpning.

K3-K4
Det första vägval jag hittar går S men jag attackerar K4 före K3 och tappar värdefulla sekunder. Damen från K1 hittade N-vägvalet och var före mig. Notera att de förbjudna passagerna flyttats jämfört med den andra etappen.

K5-K6
Gick N för det såg jag först. Planen var att fortsätta över bron O men jag stannade i korsningen och dubbelkollade, fan jag kommer inte igenom. Det bekräftades av andra som också sprang S till den andra bron. Resten löpning, K6 kom av bara farten. Det var första vid närmare kartstudier efteråt som vi upptäckte trappan som möjliggjort kontrolltagning av K5 norrifrån. Det kändes JÄVLIGT surt. Om inte annat borde jag tagit S-vägen, kortare och snabbare.

K7
Jag och damen blir stående läsandes. Jag drar V, min plan var att komma in på gården från NV men tji, där var det stängt. Fick krumbukta mig runt och damen var före igen. Hon hade gått O direkt, mindre trassel och därmed snabbare.

K8-K10
Inga vägval, löpning.

K11
Långsträcka, riktigt stökigt vägval men det fanns det som var mycket värre.

K12-M
Inga vägval, löpning. Vaksamhet krävdes till K13 då passagen från N var tillåten men inte nu.

Kul med sprint, kul att få två race vid samma tillfälle. Utflykten blir mer värd att göra då.

Visa kommentarer (0)
 
Park Tour Värmland, etapp 1 (2023-05-24)