Hallands 3-dagars etapp 3 (2012-07-15)
Kategori: Tävling
Karta/område: Buared (Åsa)
Arrangör: Hallands OF / O-ringen
Distans: 5,5 km (ÖM6)
Sträcka: 9.23 km
Tid: 117:05
Återigen en grymt svår 6a. Jag öppnar lugnt och tar 1-2 bra. På väg till 3an händer något. Jag missar mitt träsk och gör en 360/frivarv runt kontrollen utan att fatta det. När jag vänder mig om ser jag en kontroll jag inte sett förut...kanske, jaaa MIN!

Återhämtar mig och fixar 4an. 5an blir tuffare men i efterhand ser jag att jag kunde gjort det mycket enklare. Jag borde inte sprungit upp på hällarna, trots de fina vyerna över havsviken, utan fortsatt där nere.

Redan på vägen till 6an fasade jag för långsträckan till 7an men tröstade mig med att sedan är det kortare mellan kontrollerna hela vägen in till mål. Till 7an vill jag bli uppfångad av sjön mellan 4-7. Jag passerar 4an och fortsätter mot sjön, blir uppfångade helt enligt plan. Min nästa fasa är att förväxla höjderna, den mindre innan 7an och den större där 7-8 ligger. Mycket riktigt gör jag det. Efter att ha virrat ett tag kopplar jag ihop en brant-kontroll med en super-stein jag inte sett tidigare. När jag väl fortsätter fram ser jag att de två höjderna skiljer sig väldigt mycket åt. Hoppas jag lär mig att särskilja dom utan att se båda två i framtiden.

8-12 flöt på bra. Tyvärr tappar jag helt greppet ute på öppna fältet. Geometrin spelar mig ett spratt och jag bommar 5 min på en av de enklaste kontrollerna.

Där satte Landehof spiken i kistan kan man säga. Vi var de enda två som fullföljde alla 3 etapperna.
Visa kommentarer (0)
 
Hallands 3-dagars etapp 3 (2012-07-15)