Sverigepremiären medel (2023-03-04)
Kategori: Tävling
Karta/område: Furuboda, Åhus
Arrangör: OK Pan-Kristianstad
Distans: 4,5 km (H45)
Sträcka: 7.21 km
Tid: 58:17
Nu gäller det, nu kör vi.

K1
Upp för backen till startpunkten, flera i intervallet viker av innan. Jag får skuldkänslor och rundar. Det utvecklar sig till en båge. Jag vill till den vita storgropen men ser att jag är nära inhägnade tennisplan. Tänk om de gjort om den till padel utan att jag reagerade? Jag missar minst tre minuter och minns inte hur jag lyckades lösa den.

K2
Går mot husen och försöker styra därefter.

K3
Försöker tänka, ett misstag är ok, sköt nu resten. Arbetar ut en bra plan som går ut på att hålla mig nära husen, vrida S vid sista, kanske se K11 som avstämning. Det funkar bra och när jag kommer i det vita är jag redo.

K4
Håller grovt S, stannar i skogen och är beredd vid sista skiftet mellan öppet och skog. Har nu plockat 11 placeringar sedan K1.

K5
Det är svårt med detaljerad kurvbild. Jag väljer att sikta på huset för att komma närmare på säkert sätt. Trots intensiva detaljer borde jag haft koll på den skarpa sänkan på andra sidan. Jag gör en onödig loop på nittio sekunder.

K6-K9
Sköter mig ok, stigar, grova riktningar. Peakar placeringsmässigt som 53:a

K10
Vägvalet går lite för fort, ta ut kurs - rakt på. Men det fanns ju stigvägval påpekade Robertson efteråt. Ja, det hade varit lämpligt. Tretton minuter innan stämpling är jag inne i ringen och spelar svårfångad. Efter att ha drivit en bit förbi tar jag mig ut O. Försöker attackera rakt V men driver N, höger precis som igår. Inte förrän jag står vid tydliga sänkan med stig i lyckas jag ta mig rätt. När jag kom därifrån syntes skärmen på ganska långt håll.

K11-K17
Jag sköter mig ok men jag är långt efter, supertrött. hur kan det här vara så jobbigt? Jag har ju precis promenerat i TRETTON minuter? Förhoppningen var att det berodde på sömnbrist.

K18
Det är lite fränt att springa på åsen över alla djupa "gropar". Jag upplever att jag halkar ner och springer utmed husen så att jag kan fortsätta i tangentens riktning till min grop. Det finns ingen grop, jag ser hus brant sluttning och väg. Detta sjunker sakta in och jag stapplar N och ser andra rusa ner uppifrån och stämpla i MIN grop. Fy fan vilket dåligt lopp.

Bra sömn behövs om det ska bli ett bra lopp imorgon.

The end.

Visa kommentarer (0)
 
Sverigepremiären medel (2023-03-04)