Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/include/definitions.php on line 37 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzip has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 47 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzipEntry has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 404 Mitt digitala kartarkiv :: Sommaravslutning i Hagaparken (2022-06-16)
Sommaravslutning i Hagaparken (2022-06-16)
Kategori: Träning
Karta/område: Hagaparken, Solna
Arrangör: Centrum OK, TräK
Distans: 4,6 km (avkortad till 3,4 km)
Sträcka: 5.4 km
Tid: 38:33
Hade möte i Solna under dagen och ville passa på att vara med när det vankades avslutning med sprint. Samtidigt ville jag komma hem i vettig tid, inte midnatt. Då var det bara att planera en tidig ankomst för att kunna snatta en karta och dra iväg innan masstarten. Fast i ett hällregn blev jag. Stod och tryckte under en bro och tappade värdefull tid. Det släppte till slut och jag kunde dra iväg tio minuter innan planerad masstart.

K1
På väg över fältet och upp i backen drar regnet igång, ny toppnivå för kvällen. Jag börjar leta vid stenen och är på att ge upp när jag upptäcker att jag ska ha en brant.

K2-K3
Är väldigt försiktig ner och har ingen lust att leta när jag väl kommer ner. Spanar efter stenar men ser inte skärm i farten, fortsätter mot K3. Den var lätt och jag svishade förbi i hög fart.

K4-K5
Jag tar mig över och upp på nästa ås, gör en lov ner mot K4 men ser ingen skärm. Det ser ut som att jag var nära i alla fall. Upp över åsen och ner mot vägen, nu är byxorna så blöta att jag får slita upp dom emellanåt. Att springa med häng är onödigt svårt. Vidare går jag upp för tidigt och avverkar några gropar innan skärmen kommer.

K6-K8
Jag sprang på men hade inte koll och hamnade uppe på det förbjudna. Bara att vända tillbaka, valde att gå för K7 istället, kollade på klockan emellanåt, det fanns en buss att passa. Jag tar mig upp för K7 och spanar lite men väljer att vända till boet igen.

K9
Nu tog jag en kontroll på riktigt men jag var stressad och nära att vända tillbaka när den första stenen bredvid stigen inte var den rätta.

K10
Här hade jag lite duell, vi låg jämsides. Han vek av tidigare och jag valde att fortsätta runt. Då missar jag såklart mitt avtag och får attackera från fel håll. Lyckas kämpa mig fram men inte först.

K11
Försökte springa ikapp men tänkte inte på riktning och lutning. Jag är kittlande nära K4 när jag inser att det behöver plockas höjdkurvor. Kände igen mig på åsen och tog mig ner för att göra ett sista bobesök.

K12
Hängde faktiskt.

K13
Hade lite kontakt men nu började regnet avta och därmed läge att återvända för ombyte.

K14,K19-M
Gjorde en slapp ansats för K14 men fortsatte nästan omgående, bestämde mig för att försöka få K19 innan mål. Då dyker snabbkillarna upp och jag får draghjälp in, sedan blir en parkerad och jag väljer att springa runt.

Det var kul att rusa på lite emellanåt. O-insatsen var kass men skit i det. Kul att vara med!
Visa kommentarer (0)
 
Sommaravslutning i Hagaparken (2022-06-16)