Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/include/definitions.php on line 37 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzip has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 47 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzipEntry has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 404 Mitt digitala kartarkiv :: DM sprint, Västmanland (2022-06-11)
DM sprint, Västmanland (2022-06-11)
Kategori: Tävling
Karta/område: Köping
Arrangör: Köping-Kolsva OK
Distans: 1,99 km (H45)
Sträcka: 2.6 km
Tid: 12:43
Nu börjar en tidskompakt sprintsatsning. Först ut är Västmanlands DM med en individuell start och två stafettsträckor.

K1
Loppets största misstag kom direkt. Jag ser inte att stigen jag är på fortsätter under sträcket. Det är väldigt tydligt i verkligheten. Ute i korsningen blir jag fundersam, husen är inte där de borde vara men upp i backen ska jag..eller inte. Fan också. Knapp halvminut i bom säger winsplits.

K2-K5
Inga vägval, inte heller någon tvekan från min sida. Avancerade från plats 10 till plats 6.

K6
Här fanns det vägval, fortsätta runt staketet eller springa tillbaka ut till vägen. Kanske tvekade jag lite också?

K7
I efterhand har jag lärt mig att den svarta muren med halvcirklar på är passerbar. Det visste jag inte då och sprang därför tillbaka ut samma väg.

K8
Valde att vända tillbaka för att jag sett att det funkade.

K9
Bekant området från Veteran-SM förra året. Inget vägval.

K10
Sprang tillbaka upp för att jag sett att det funkade. Att fortsätta runt S verkar längre men möjligen plattare.

K11
Väljer återigen att köra på det jag ser först även om jag i det här fallet hade på känn att det funkat att springa utmed ån också. Har för mig att jag gjorde det förra året.

K12
Här använde jag vägen utmed ån för att det var så mycket kortare. Här hann jag även grovt läsa in resten, bara löpning kvar. Vid stämpling har jag avancerat till delade fjärdeplats. Sedan K1 har jag hämtat in 27 s på löparn' jag delar med.

K13-M
Löpning var det och löpning blev det. Jag vann de tre sista splitsen och gjorde fjärdeplatsen till min egen.

Det var en sprintbana i min smak, alltså inte så svår utan löpvänlig. Nu drygt två timmars vila innan stafetten.
Visa kommentarer (0)
 
DM sprint, Västmanland (2022-06-11)