Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/include/definitions.php on line 37 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzip has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 47 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzipEntry has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 404 Mitt digitala kartarkiv :: Tisarträffen lång (2022-05-01)
Tisarträffen lång (2022-05-01)
Kategori: Tävling
Karta/område: Hamra, Skåle, Hallsberg
Arrangör: OK Tisaren
Distans: 6,48 km (H45)
Sträcka: 9.31 km
Tid: 84:27
K1
Såg att jag kunde stiga från startskärm till högsta höjd och sedan gå på S-pil. Jag såg inte att jag kunde fortsatt S efter start och attackera rakt V. Släpstigen var inte så snabb, jag följde en impuls att lämna tidigare och sedan höfta S när jag var "mitt för" högsta höjd. Det blev inte alls S och jag fann två andra kontroller innan jag sprang tillbaka till släpstigen. På det andra försökte fann jag rätt. Fem minuter vaskade direkt.

K2
Arg som fan drar jag iväg, tar mig över träsket och är sedan försiktig. Spanar, ser träsket och följer det S och får sänkan.

K3
Över till halvön i träsket, följer sedan kanten SV och andra löpare röjer skärmen.

K4
Jag tar mig upp på platån och inser att jag är nära högsta, då vrider jag O. På väg ner ser jag brant och skärm.

K5
Jag ska bara gå O. Jag håller bra koll på träsk och fastland. Jag får även med mig en storsten på sista fastlandet. Jag hamnar ändå S om träsket men fattar det tillslut.

K6
Jag går N över träsket och vrider sedan NV mot höjdpartiet. Det är mycket kurvbild och sten här men jag lyckas reda ut det.

K7
Jag är försiktig. De här kortisarna kan en bara förlora på. Jag håller bra riktning och får med mig branten och kan fortsätta rätt.

K8
Försöker hålla O, fick med mig en sten som stärkte kursen.

K9
Den här kändes jobbig först men efter lite klurande kunde jag bryta ner den, brotta ner den och utföra. Går O mot släpstigen och vrider lite NO. Väl ute tycker jag strax att det är lika bra att hitta storträsket. Ser land direkt och drar dit. Läser av bra och fattar var jag är. Får även med mig en storsten inne i viken. Styr sedan vidare till rätt del av fastlandet, fortsätter N och blir stående på en höjd. En annan löpare drar iväg NO, varför tänker jag. Vrider på huvudet och ser stenen ner till vänster.

K10
Långsträcka! Jag hade inte kollat in den här innan så efter stämplad K9 började jag fundera. Snart fattade jag vad den andra löparen var ute efter, vägen. Spring runt Henrik, såklart. Ganska snart inser jag att den andra löparen sprang södervägen eller hade ett helt annat mål. Jag är helt solo i min löpriktning. Sträckan var 1900m fågelvägen och jag sprang 3km. Kontrolltagningen gör mig jävligt förbannad. Jag går in efter en grönklick, går uppåt spanandes. Ser en sten, det ska vara en sten precis nedanför branten. Ingen kontroll, ingen brant. Fan, det är ju en solklar sten, kollar igen, icke. Fortsätter uppåt och ser en blek kopia av stenen längre ner men en rejäl jävla brant bakom. Så jävla surt efter den tunga väglöpan.

K11
Här väljer jag att nyttja stråk från gårdagen. Jag passerar både träsk och brant från igår, väljer även att gå upp i samma sänka som igår. Trots allt bekant är kontrolltagningen svajig men jag har blicken med mig och fångar in den.

K12
Jag är så trött nu att jag inte orkar spara höjdkurvor. Över allt det höga och ner på andra sidan, får med mig en brant på väg ner och inser att det är vänster som gäller där nere.

K13
Trots den inledande bommen är helhetskänslan positiv, sabba inte det här nu. Jag ser att det finns en snitslad stig genom det gröna. Jag kryssar mig fram, finner grönt, söker dike, fortsätter N igenom. Nu försiktigt framåt. En annan löpare lufsar säkert förbi..han har nog koll, jag håller koll på han. Well played, där hittar han punkthöjden åt mig.

K14
Säkrar upp genom att gå mot stig i först hand. Fortsätter på den tills jag ser gärdesgården sedan är saken biff!

K15-M
Löpning.

Det var jävligt jobbigt och jävligt kul idag. Jag sköter O bra nästan hela banan.
Visa kommentarer (0)
 
Tisarträffen lång (2022-05-01)