Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/include/definitions.php on line 37 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzip has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 47 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzipEntry has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 404 Mitt digitala kartarkiv :: Poängtävling 1 (2022-04-19)
Poängtävling 1 (2022-04-19)
Kategori: Tävling
Karta/område: Digerberget östra-Hästskoberget, Norabygden
Arrangör: OK Milan
Distans: 5,31 km (Bana 2)
Sträcka: 6.75 km
Tid: 87:46
Jag kände mig mentalt sliten efter de tidigare tävlingarna. Jag tänkte att det får gå som det går idag.

K1
De flesta som startade före mig sprang på strecket, då valde jag att tugga stig tills träskkänning och sedan upp upp upp. Jag kan styra på branterna och kommer rätt.

K2
Mardrömssträcka men jag kan inte se vad jag kunde gjort annorlunda. Det var stenigt och brant samtidigt. Ett steg i taget, så säkert det gick. På något sätt lyckas jag ana det gula en bit upp, tar höjd och får den.

K3
Fortfarande stenigt men inte så brant. När stenarna tog slut tog jag höjd och fortsatte på nästa hylla. Kommer rätt på igen.

K4
Jag tar mig ner, faktiskt nästan på exakt samma ställe som förra veckan. Jag stigar en bit, säkrar gulhöjden och tar mig ner i första sänkan. Där nere är vi fler som söker nästa sänka.

K5
Rakt på såg lite jobbigt ut men det fanns inte några bra alternativ. Efter det gröna och träsket var det fin terräng. Jag tuggar på över diken och traktorstigar tills jag når vägen. Försöker attackera precis V om kontrollen men lyckas inte hålla rätt kurs. Jag läser in mig på en sten O om kontrollen.

K6
Andra letade efter K5 i närheten, efter stämpling försöker jag smyga iväg för att inte röja den. Då slår karman tillbaka, jag går ut N istället för S. Efter viss tvekan väljer jag att ta mig rätt igenom planteringen. Det var inte så dumt som jag befarade. Jag tar mig även ut på rätt ställe och har inga problem att hitta min höjd och sänkan.

K7
Jag har en rygg nästan hela vägen och stämmer mest av det stora på vägen.

K8
Jag fortsätter tugga på och en snabbare passerar och blir ny rygg. Det går lite för fort för mig och jag kroknar. Lyckas få den hjälp med kontrolltagningen jag behöver.

K9
Går ut grovt N och kommer ut på samma väg som förra veckan. Då var det snöpuls som gällde, idag barmark. Då gick jag in på fel ställe, så även idag. Då lyckas jag fatta det och komma rätt, idag fick jag inte riktigt ihop det men kommer ändå rätt.

K10
Jag går grovt NV och siktar på högsta höjd. Spanar lite vid det gula men fattar att det är det första och fortsätter. Vid nästa gula får jag leta lite, den satt lite längre ner än vad jag tänkt mig.

K11
Snällare kontroll. Tar mig ut i träsket och går över höjden, det gula och träsket sedan får jag den.

K12
En annan löpare går ut mer N så jag väljer att ta stigen i O, nedanför höjden. Jag stämmer av attacken med stenarna men det är så brant att jag inte förmår att kolla efter kontrollen fast jag tydligen var väldigt nära. Jag studsar på en brantkontroll uppe på hyllan innan jag får min sten.

Det var tungt idag, baksidorna fick slita ont. Orientering gick hyfsat ändå.
Visa kommentarer (0)
 
Poängtävling 1 (2022-04-19)