Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/include/definitions.php on line 37 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzip has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 47 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzipEntry has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 404 Mitt digitala kartarkiv :: Snötrampen (2022-04-18)
Snötrampen (2022-04-18)
Kategori: Tävling
Karta/område: Fringshult-Håfors, Kungsbacka
Arrangör: Fjärås AIK/OK Löftan
Distans: 6,61 km (H45)
Sträcka: 8.15 km
Tid: 67:27
Fint vårväder igen, en positiv känsla efter de senaste insatserna och de pigga benen.

K1
Delar upp sträckan, först upp till stigen. Nästa del korrigerar jag till stigen som tar mig nästan ända fram. Sist attacken men den minns jag inte så mycket av nu.

K2
Jag tar mig ut på och över stigen, lutar mig mot gärdesgården och ser en löpare framöver som röjer skärmen.

K3
Här vill jag styra runt första branten. Efter nästa höjd siktar jag grovt mot min höjd. Jag fattar att jag är lite S och drar N tills jag får den.

K4
Jag följer nästa höjd SO, ser det öppna området och viker över mot min höjd när det tar slut. Även här dyker det upp en annan löpare som röjer skärmen. Här säger winsplits att jag är på plats 24 och har bommat 2.50.

K5
Långsträcka!
Jag läser mig till ett fint runtomvägval och har en rygg framför som tänkt lika. En fantastisk sträcka, ut på vägarna och ängarna under vårsolen. Trots en dålig kontrolltagning plockar jag fem placeringar.

K6
Den här såg svårare ut än vad den var. Öppna områden och stig fram till vätskan. Sedan mer öppet och stig ända fram till rätt del av höjdpartiet. Lite väl tidigt där uppe tycker jag mig se ett träsk men det var inte det det var. Jag ser X (bänk) och fattar att jag ska lite längre fram. Där är träsket jättetydligt och kontrollen välkomnande. Jag plockar en placering till.

K7
Jag vågar inte lita på min riktning, jag är även skraj att jag ska missa stigen om jag söker den för tidigt. Istället tar det väldigt lång tid att nå stigen, när jag väl gör det löser jag attacken helt ok. Winsplits ger mig 2 minuters bomtid.

K8
Jag gör vad jag kan för att säkra upp, lämnar inte förrän jag passerat stenen, försöker hålla mig precis N om träsket. Därefter forcerar jag det gröna och når faktiskt min höjd, delvis hjälpt av annan löpare.

K9
Mycket grönt, mycket kurvbild men det fanns fina ledstänger som hjälp. Rundar T och finner ett stråk N om träsket ända fram till stigen. Efter brantkanten är vi flera löpare som förbereder oss för attack och det fanns ryggar hela vägen fram.

K10-M
Här släpper jag kontrollen och springer mest på grov riktning och löpbarhet. Inte det mest effektiva men det funkade.

Ett härligt lopp, omväxlande, soligt, pigga ben. Klart bättre känsla än all bomtid winsplits slagit mig med.
Visa kommentarer (0)
 
Snötrampen (2022-04-18)