Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/include/definitions.php on line 37 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzip has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 47 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzipEntry has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 404 Mitt digitala kartarkiv :: Kortfredan (2022-04-15)
Kortfredan (2022-04-15)
Kategori: Tävling
Karta/område: Stenhammar-Ulriksdal, Lidköping
Arrangör: Lidköpings VSK
Distans: 2,67 km (H45)
Sträcka: 3.81 km
Tid: 18:17
Kul med sprint, vi gjorde ett stopp på vägen till västra sidan.

K1-K10
Den enkla och snabba delen av banan.
Jag inleder som vanligt med att ha väldigt svårt att hitta startpunkten på kartan. Sedan går det fort, vid K2 leder jag hela grejen. Jag håller en tredjeplats till K6. Det var inte så mycket att fundera på, visst fanns det andra alternativ men inget som var drastiskt annorlunda i längd. Till K7 har jag läst in att ta den mindre passagen mellan husen men får kalla fötter, är jag på tomtmark? Vänder tillbaka och springer genom den stora passagen istället. Bomtid 20 sekunder enligt winsplits. Sedan åter på rätt spår och jag stämplar som trea vid K10, där peakade jag.

K11-M
Den tekniska och skogsbeklädda delen av banan.
Jag tvekar lite ut från K10, måste jag tillbaka? Det borde jag läst in på vägen. Jag tvekar ut från K11, kan jag verkligen springa runt skolan. Ja det kan du, det kollade du ju in innan loppet från TC. Det var lite förbjudet område markerat som inte syns på livelox-kartan. Jag strular alltid till det på skogskontroller när det är sprint. Till K14 sprang jag för långt, stigen var inte så tydlig som jag tänkt. Även till K15 sprang jag för långt men även för snett. Jag drev N istället för S. Resten löpning.

Innan loppet sa jag till en konkurrent: det kommer gå fort, kanske fel, idag. Min kompetens passar uppenbarligen bäst när det är enkelt och fokus på löpning. När det blir skog eller mer tekniskt hänger jag inte med. Tappade från tredje till elfte plats på sista delen. Det var i alla fall en fin vårdag.
Visa kommentarer (0)
 
Kortfredan (2022-04-15)