Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/include/definitions.php on line 37 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzip has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 47 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzipEntry has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 404 Mitt digitala kartarkiv :: Tibrotrippeln lång (2022-04-03)
Tibrotrippeln lång (2022-04-03)
Kategori: Tävling
Karta/område: Rankås, Tibro
Arrangör: Tibro OK
Distans: 6,61 km (H45)
Sträcka: 9.2 km
Tid: 78:01
Skriver mer än en vecka i efterhand, vi får se hur mycket jag minns. Jag var revanschsugen efter ännu en svag medel.

K1
Rundar det gröna och trevar mig sedan fram och över träsket. Osäker men får syn på det öppna träsket och kan styra rätt med hjälp av det. Ok start.

K2
Långsträcka som blev min bästa split. För mig var det givet att ta vägen runt. Oavsett var ingången inget större problem. Jag blev dessutom ikappsprungen av en bättre begåvad orienterare strax efter attacken.

K3
Jag har grov riktning O i ryggen och framför mig ryggen från K2.

K4
First cut. Jag rundar det gröna efter vägen och tänker mig riktning S. Börjar så men dras iväg till andra skärmar innan jag resignerar och går mot hyggeshörnet och syftar rätt i en fin båge. 3.20 bom säger ws.

K5
Bra plan, bra utfört.

K6
Mikrosträcka, promenerar nästan för att inte göra något dumt.

K7
Långsträcka igen. Jag utför helt ok men vägvalet var inte så bra, det blev för omständigt. Jag såg inte hela stigsträckningen på kartan, de som hade koll fortsatte V i vägens riktning och stigade N.

K8
K7 var klurigt placerad. Jag var så nöjd när jag kom rätt direkt att jag rusade därifrån för att inte röja den. Då hade jag inte riktigt koll på läget när jag kom ut på vägen. Med hjälp av planteringen i S listade jag ut åt vilket håll jag behövde kompensera.

K9
Studsade på stigen.

K10
Vill utmana och inte stiga direkt. Bra stråk och bra koll tills jag följer V lite för långt. Efter vägen lyckas jag inte hålla S utan drar grovt SV utan att haja det. Korsningskontroll hjälper mig att läsa in. Enkel kontrolltagning.

K11
Jag hade en rygg in till K10, den hade jag framför en bit på den här sträckan också. Min plan var nog träsket men ryggen tog sig upp landtungan, jag följde efter. Ser K12 och fattar jag har en till innan.

K12-M
Löpning

Det här kändes bättre än igår men placeringen blev sämre. Kul att springa långdistans!
Visa kommentarer (0)
 
Tibrotrippeln lång (2022-04-03)