Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/include/definitions.php on line 37 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzip has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 47 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzipEntry has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 404 Mitt digitala kartarkiv :: Ullmax Vinterserie 8 (2022-03-13)
Ullmax Vinterserie 8 (2022-03-13)
Kategori: Tävling
Karta/område: Karlslund, Örebro
Arrangör: Örebro Läns OF/KFUM Örebro
Distans: 5,49 km (Mellan)
Sträcka: 7.41 km
Tid: 59:40
Vinterserieavslutning i bekant motionsområde. Här ligger snön kvar på de flesta ställen, lite vass skare idag. Soligt och vårvintrigt.

K1
Stigar, diagonalar. Efter diket siktade jag mot höjden, studsade mot ett vindskydd.

K2
Enkel sträcklöpning utmed diket men svag, osäker kontrolltagning.

K3
Enkel sträcklöpning och mer försiktig attack, lågt tempo, spanandes.

K4
Storträsket O om K4 är häftigt. Lite pelarsal. Det finns flera småstråk eller stigar som går lite kors och tvärs. Jag stämde av eller höftade min position över höjden och fick den bekräftade med de två dikena. På andra sidan drog jag ner och spanade. Såg skärmen vid en futtig, överväxt sten.

K5
Lite tung löpning här men inte så svårt. Drog moget ner på tempot i kontrolltagningen igen.

K6
Långsträcka! Ja, det är lite extra roliga. Jag bestämde mig för att hålla mig på en sida av strecket, den östra. Efter första hygget blir jag lurad av stigen av ett fallet träd. Accepterar det och följer diket. Höftar S strax innan vägen, tycker att jag glider ut i det vita (eller gula) men så säger inte spåret. Jag hittar ett uppsprunget stråk men de ledde bara till vilsna orienterare. Efter ett tag vänder jag tillbaka i stråket och innan jag når det vita ser jag skärmen. Jag var tydligen obehagligt nära tidigare. Tappade fyra minuter här.

K7
Mycket folk så jag tog en annan väg ut, jag ville hitta släpstigen. Försöker hålla koll på hygget och stämma av mot det. Saktar ner men ser en rejäl sten. Det var inte den men vilken är det då..lite S finns en annan! Den är det.

K8
Jag springer runt men genar lite, hittar ganska bra stråk och kommer ut tacksamt vid stigkorset. Resten är enkelt. Det blev trots detta en dålig split. Väldigt många verkar gått rakt på, genom grönt och över raster, snabbare än mig. Kanske var mig väg val för mycket blandning av springa runt och tugga skog?

K9-M
Löpning.

Nu är vinterserien slut. Bra finalväder!
Visa kommentarer (0)
 
Ullmax Vinterserie 8 (2022-03-13)