Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/include/definitions.php on line 37 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzip has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 47 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzipEntry has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 404 Mitt digitala kartarkiv :: Sverigepremiären lång (2022-03-06)
Sverigepremiären lång (2022-03-06)
Kategori: Tävling
Karta/område: Furuboda, södra
Arrangör: OK Pan-Kristianstad
Distans: 6,44 km (H45)
Sträcka: 8.58 km
Tid: 51:21
Jag har fortfarande det fräna nattracet i huvudet. Sitter det kvar i benen? Dagen bjöd på vintersol med ett klart stänk av vår. Vädret gör helt klart det lilla extra för helhetsupplevelsen.

K1
Ut på det flack öppna direkt. Som gjort för att driva lite snett, lite för fort, steka loppet till K1. Kolla, K11 ligger rakt N om start, jag drar dit till att börja med. Spikar. Tar ut en kurs och tuffar vidare, funkar. Bra och mogen start. Dagens bästa split, direkt.

K2
Ingen hybris än, springer runt på stig. Vrider fint NO när jag kommit ut på flacken, även andra löpare åt samma håll.

K3-K4
Löpning, dessa verkade främst tjäna syftet att ta sig förbi bebyggelsen.

K5
Precis som igår, en tidig bom, cirka tre minuter enligt Winsplits. Går mest på känsla, in på stig sedan N. Ser en skärm men den var inte min. Studsar på stig i N, stig i O och hus i S. Detta var långt ifrån banans svåraste kontroll.

K6
Tvekade faktiskt lite. Ska jag inte gå mer rakt på, kanske mellan fritidshusen? Nej, attacksträckan blir för lång, stiga i V! Jag tar mig upp ganska rätt men har även hjälp av andra löpare uppe på åsen. Relativt bra split.

K7
Här var det mer självklart att springa runt V. Förvånansvärt snäll kontroll, transportkaraktär, men det har jag inget emot.

K8
Givet att springa runt igen. Jag hade nog sprungit runt ännu mer om inte andra löpare vikt in i stugområdet. Dessa ryggar såg jag inte när området lämnades. Det blev på känn ganska brant SO och sedan S. Jag kunde stämma av mot huset i S.

K9
Blir klart skraj av alla kurvbild. Ser att det finns en punkt rakt O om kontrollen som stämmer väl med slutet av tomten. Tar mig således dit och håller sedan koll på nålen. Faller ner i den stora gropen (som jag inte själv grävt) och kan styra mig rätt (med lite svaj). Väldigt nöjd med utfallet var jag.

K10
Tacksam kontroll, har banläggarn' släppt greppet nu? Ner på stig, efter vägen ska den sitta på höger hand.

K11
Tuggar stig, vågade inte annat. Ute på det öppna platta går jag mest på känn, har ju varit där och rekat. Höjden är tydlig och jag kommer nästa rakt på.

K12
Efter stämpling gick jag förbi en annan löpare som surrat omkring mig tidigare. Nu kände jag lite press att faktiskt ta kontrollen bra också. Jag kollade nålen regelbundet och det såg bra ut, kontrollen syntes på håll och manövern klassas som lyckad.

K13-M
Var det först här hybrisen kickade in? Försöker håll grovt S och söka löpbarhet. Blir tillfälligt fångad i sällsynt grönt men sliter mig snabbt loss. Ute på det öppna ser jag en skärm på höjd och drar dit. Det stämmer inte. Hur kan..aha H21 varvningskontroll. Jag måste kunna se andra på väg mot mål. Men där sitter den ju! På nästa kulle bara.

Jag var klart nöjd med det här loppet också. Bomfri blir jag aldrig. Underbart att tävla igen, så härligt med sol!
Visa kommentarer (0)
 
Sverigepremiären lång (2022-03-06)