Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/include/definitions.php on line 37 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzip has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 47 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzipEntry has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 404 Mitt digitala kartarkiv :: Sverigepremiären medel (2022-03-05)
Sverigepremiären medel (2022-03-05)
Kategori: Tävling
Karta/område: Gropahålet, Åhus
Arrangör: OK Pan-Kristianstad
Distans: 4,6 km (H45)
Sträcka: 5.69 km
Tid: 36:34
Tävlingspremiär, på riktigt, alltså Sverigelista.

K1
Störig vinkel från startpunkten, det hade varit genare att strunta i startpunkten. Jag är i alla fall moget försiktig, utan att vara noggrann.

K2
Går mot höjden på grov vinkel och får hjälp av andra löpare att styra rätt uppifrån.

K3
Ut på stig, sedan grovt O mot det öppna, skärmen syns på håll.

K4
Jag kämpar på ute i den stela sanden, försöker läsa av konturerna men blir för het. Står högt och kollar ner, där. Fan inte min men där nere är ett stig kors, det måste vara det precis O om kontrollen, går vänster, icke. Går ner till stig och följer den tillbaka och då klarnar det. Tappar två dyrbara minuter i racer-terrängen OCH trettio placeringar. Rotviker hade stigat..men va fan, om det är någon som ska söka OCH hitta stigvägvalen är det jag.

K5
Minns inte hur jag löste den här, kanske en rygg?

K6
Här gick jag grovt O, fann stigen och spanade. Tyvärr såg jag en kontroll som ledde till rastipanik men jag kunde snabbt komma vidare och rätt.

K7
Stigade och försökte attackera rakt från S. Förvånad finner jag ett litet område med kalhyggevibbar mitt inne bland dynerna. Skråar runt och får min stämpel.

K8
Orkade inte med alla kurvbild och sprang runt. Attack från stig med framgång.

K9
Som K7 ungefär, stig med attack från S.

K10
Stigar men lämnar på konstigt ställe. Det var min avsikt men jag förstår inte riktigt. Gick jag på den snedställda kartbilden mot meridianerna. Trodde jag att jag attackerade från S? Jag studsade på stigen men såg skärmen därifrån.

K11
Minns att jag såg en skräm efter stigpassage, sprang dit men den var inte min. Andra sökte högre upp så jag drog dit och bingo.

K12
Går på grov riktning och vrider S när jag anar det öppna. Andra löpare drar åt samma håll och jag kommer upp rätt. I efterhand ser det här flytbetonat ut, så kan det mycket varit också.

K13-M
Jag brukar känna (och skriva) att banläggare släpper greppet om löparna på slutet. Flera hade förvarnat om det idag och här kom det. Lite enklare, lite snabbare. Från K12 och in i mål plockar jag åtta placeringar.

Återigen nöjd med insatsen. Att det blir några bommar är oundvikligt på min kompetensnivå. Winsplis summerar bomtiden till tre minuter.
Visa kommentarer (0)
 
Sverigepremiären medel (2022-03-05)