Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/include/definitions.php on line 37 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzip has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 47 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzipEntry has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 404 Mitt digitala kartarkiv :: Ullmax Vinterserie 4 (2022-01-23)
Ullmax Vinterserie 4 (2022-01-23)
Kategori: Tävling
Karta/område: Nytorp, Svennevad
Arrangör: Örebro Läns OF/OK Tylöskog
Distans: 5 km (Mellan)
Sträcka: 6.44 km
Tid: 69:12
Med gårdagens långpanna i benen var det dags igen. Nu mer av medeldistans på Vinterserien. Lite mer snö här men även lite mildare och blötare.

K1
Jag blir lite matt av att se allt raster, vägen dit är kryddad med stenighet. En vill ju bara vända tillbaka och väga runt hela partiet. Det var ju såklart banläggarens idé att vi skulle in och rota i det. Det gick inte fort men väl igenom var kontrolltagningen lätt.

K2
Flåsig redan på väg ut. Löser den smidigt, vill ha högsta höjd, som dessutom var gul, sedan fortsatte jag bara.

K3
Här fanns det ju stig och en storsten, tacksamt.

K4
Här blev jag skrajare. Väljer det omständigaste men inte lättaste. Bågar runt som attan för att nå en stig men när jag lämnat den och passerat de första höjderna blir jag osäker. Jag kan ju bara fortsätta. Den ska hänga innan det börjar gå neråt N och innan det går neråt O. När det hörnet närmade sig hände skärmen övertydligt högt synligt. Hur borde jag förenklat den här då? Kanske med höjderna och storstenarna S om kontrollen?

K5
Först ville jag hålla mig S uppe på höjderna. Hygge eller grönt såg jag ingen väg runt. Chansade på att kanten av hygget skulle funka. Vid T hade jag tänkt gira till släpstigen men det fanns något liknande på min väg. Det gjorde att jag hamnade lite längre O än avsett. Fattade inte det direkt men när det väl landade styrde jag rätt. Rejält trött nu.

K6
Ännu en tacksam kontroll, här för att storsänkan var så tydlig. Visst, det bidrog att en annan löpare mötte mig på väg ut.

K7
Den här såg rövig ut. Jag räknade kallt med att det skulle finnas spår från gulhöjden i SO. De var inte många men de fanns, tack för det.

K8
Stigade runt, stämde av läget vid hygget. Nere i sänkan anade jag min höjd. Blev stående uppe på den utan att se skärmen..men det är ju massor med spår här. Den hängde insnärjd i barrväxten precis bredvid mig.

K9
Här följde jag spåren ut till vägen. På slutet blev jag omsprungen av flera andra, det var bara jobbigt och inte till någon hjälp. Höjden var tydlig och kontrolltagningen enkel.

M
Löpning

Jag var slut redan efter K4. Oerhört tungt efter gårdagens mangling. I efterhand kan jag konstatera att jag nog hade någon skit i kroppen. Det hade ingen negativ effekt på orienteringen i alla fall. Nu får jag slicka såren innan det är dags igen.
Visa kommentarer (0)
 
Ullmax Vinterserie 4 (2022-01-23)