Trekvällars Etapp 1 (2012-07-02)
Kategori: Tävling
Karta/område: Nackareservatet
Arrangör: OK Ravinen
Distans: 6 km (ÖM6)
Sträcka: 10.94 km
Tid: 106:09
En tuff dag i reservatet. Långpass blev det av den röda Ö6 banan, illa illa. Lyckades ta det lugnt med löpningen i alla fall. Noggrannheten var dock inte på plats.

Slarvade bort 1an, var nära och borde vid flera tillfällen fattat var jag var och korrigerat. Bestämde mig sedan för att verkligen välja de enklaste vägvalen (stig).

2-8 gick således mest på stig, sakta sakta men utan stora missar i kontrolltagningen.

Området där 9an ligger har jag stor respekt för sedan jag och Ola vid ett tidigare tillfälle irrat omkring där. Till den här gången hade jag lärt mig att stigförgreningen ligger lite längre fram. Den kunskapen gjorde att jag vek av på rätt ställe. Den hjälpte mig inte att styra stegen i rätt riktning. Enligt GPS-spåret ska jag ha lunkat tillbaka parallellt med stigen utan att fatta det. Inte konstigt att när jag senare ser en kontroll inte alls tror att det är min. Som vanligt när det finns minsta osäkerhet springer jag och kollar...jo, det är min. Noggrannhet Henrik, det fanns ett bra delmål i form av högst punkt inte långt från stigen men det noterade jag inte alls.

Resten gick sakta och säkert.

Självförtroendet behöver ett bra lopp...
Visa kommentarer (0)
 
Trekvällars Etapp 1 (2012-07-02)