Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/include/definitions.php on line 37 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzip has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 47 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzipEntry has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 404 Mitt digitala kartarkiv :: Hedströmsträffen (2020-08-23)
Hedströmsträffen (2020-08-23)
Kategori: Tävling
Karta/område: Ängsjön
Arrangör: OK Hedströmmen
Distans: 4,16 km (H40)
Sträcka: 5.48 km
Tid: 61:16
Tävling igen, denna gång i Riddarhyttan, en timme från Örebro. Här har vi varit två gånger tidigare.

K1 jag siktade upp på höjden och korrigerade sedan med hjälp av planteringen. Tydligen höll jag en strikt riktning utan att kolla nått särskilt på kompassen.

K2 vägar så långt det går, på vägen upp kan jag justera med hjälp av stenarna. Däruppe är jag försiktigt och spanar bra.

K3 min tanke var att jag skulle gå mot åsen och på andra sidan finna min sten. Riktningen var uppenbarligen inte i fokus. Med det misstaget gjort var det nog bra att fortsätta ut till vägen för läsa rätt. I efter hand ser jag en tacksam högst höjd att sikta på..

K4 ..det lyckades jag med här istället. Grov riktning och strävandes mot högsta.

K5 planen, att ta sig ner i träsket och följa det blöta V var nog tillräckligt bra. Utförandet föll på riktningen, det blev SV, inte V. Jag förleddes av andra höjdpartier som såg lite gula ut. Med tanke på hur vilse jag kände mig löste det sig hyfsat snabbt.

K6 jag följde det blöta igen, lutade mig lite mot hygget, allt detta i en N-riktning. Bra utfört.

K7 trots att jag promenerade drev jag N. Sedan sökte jag fel också, näsa istället för sänka. Mitt förhållande till sjön gjorde att jag kunde justera rätt.

K8 följer återigen vätan, glider upp i rätt tid och läser rätt på höjderna. Bra igen.

K9 valde att ta mig över den södra delen av höjden istället för att ta mig in via sänkan i N. Kontrollen hängde snällt och syntes tidigt.

K10 velade mellan att gå en N-väg mot tomten eller stig i S. Stigvalet föll på att jag inte skulle komma så nära K ändå. Väl nere på första stigen kändes N-valet långt och jobbigt, jag klampar rakt på istället, det får väl ta lite tid. Jag siktade på masten, sedan ner mot det gröna. Efter träsket kom jag fram till stenigheten och kunde gå upp lite S. Där uppe lyckades jag läsa rätt på höjderna.

K11 kändes svår så jag promenerade. På vägen anade de gula fläckarna i S och justerade lite sedan kom stenarna i jämn följd.

K12 ner till träsket, sedan stiga så långt möjligt.

K13-M löpning.

Det är väldigt kul att tävla. Terrängen här var mest kul, omväxlande.
Visa kommentarer (0)
 
Hedströmsträffen (2020-08-23)