Veckans träningsorientering v18 (2020-04-29)
Kategori: Träning
Karta/område: Norabygden - Ås
Arrangör: OK Milan
Distans: 5 km (Bana 2)
Sträcka: 7.07 km
Tid: 69:53
Vi fortsätter avverka de träningsbanor som erbjuds trakten. Jag gåorienterar fortfarande mycket men försöker springa mer och snabbare när terrängen är generös.

K1 testade att ta mig ner där det skulle gå enligt kartan. Väl ner på stig tog jag en riktning och höll span, såg första stenen och sedan min.

K2 tog ut en riktning och försökte hålla den. Tyckte mig se det gula på höger hand, senare även beståndsgränsen på vänster, strax såg jag kontrollen en bit upp.

K3 stigade lite och tog sedan riktning men blev uppfångad av den lilla snutten släpstig. Nära nog!

K4 stig o vägade. Har inte stenkoll på var jag lämnar vägen men ser direkt en skärm långt fram och lite ner till höger. Slår bort impulsen att direkt springa dit, fortsätter istället på den N-kurs jag tänkt. Bra där, rätt tanke fanns i alla fall ett tag. När jag inte ser något annat gött drar jag ändå ner höger, finner inget. Då tror jag att jag inbillat mig, att det jag såg var en snittyta av trä i orange. Tillbaka till senaste rutan, då ser jag min skärm en bit upp. Se skärmar i syne är dåligt.

K5 riktning gåorientering

K6 långsträcka, runtom V och en låst grind..men det fanns stig runt. Det var enkelt att navigera runt hygget och följa höjdkurvan in.

K7 långsträcka igen! Runtom O. Gåorientering med riktning från stigen. Mycket sten i närheten men jag fortsatte tills den satt.

K8 underligt utförd, jag lyckades maximera stenigheten OCH höjdkurvorna. Jag kom rätt i ringen i alla fall.

K9 styr med stig och höjd

K10 stig, lämnar efter stenarna och håller riktningen bra, gåendes.

K11 stig. Mycket sten i närheten igen, går, spanar och får den.

K12 stig, rågång och ås, tacksamt.

K13 yes Henrik, du ska bara surfa på åsen, sedan kommer en annan ås emot och där framför den sitter den. Jag såg inte att det kom två stycken emot, letade för tidigt. Slarvigt slut.

M stig och hygge

Det är himla kul att veckans bana finns när tävlingar saknas.
Visa kommentarer (0)
 
Veckans träningsorientering v18 (2020-04-29)