Blankhultsracet (2020-03-28)
Kategori: Träning
Karta/område: Blankhult (Kilsbergen)
Arrangör: KFUM Örebro OK
Distans: 3,35 km (Kort svart)
Sträcka: 6.01 km
Tid: 63:42
Träningstillfälle i Kilsbergen. Soligt och skön, alltså bra förutsättningar för en fin dag i skogen!
Planen var att springa på stig och gå i skogen.

K1 allt var väldigt tydligt, hygghöjden jag smet runt, nästa höjd i N, träsket som gick nästan ända fram till kolbotten. Skärmen var av modell mindre men jag var precis rätt.

K2 stigade mig fram tills riktningen blev N. Över första höjdpartiet riktning O och ner i blötfickan. Höll koll på högsta höjd i O och tog mig upp strax efter den. Tog en riktning som stöd, nere på andra sidan ser jag höjden NO om kontrollen, jag tror också att det är den jag ser. En annan löpare hinner dyka upp och verbalt avslöja att kontrollen sitter en bit ner.

K3 går N och bågar sedan runt, går upp när branterna lugnat ner sig. Även här känns allt så tydligt och klart, självklart sitter min sten precis där jag går över krönet.

K4 efter allt promenerande valde jag kortaste väg till stig. Jag hade nog lite tur i kontrolltagningen, jag lämnade stigen "en bit" efter en tydlig sten men jag kunde fortsatt ännu närmare ser jag nu. Jag höftade för att hitta rätt höjd i sluttningen. Jag anade ett träsk och fortsatte. Sedan står jag över en kant men ser ingen skärm, det känns inte ens som en brant nedanför. Jag kliver i alla fall ner i träsket i stället, det verkar stämma bra med det som ska vara nära kontrollen. Agerar efter det och den lilla skärmen sitter faktiskt där.

M bara lite löpning kvar.

Det blev verkligen en fin dag i skogen. Områden var en blandning av bröt och förtjusande Kilsbergsterräng.
Visa kommentarer (0)
 
Blankhultsracet (2020-03-28)