Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/include/definitions.php on line 37 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzip has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 47 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzipEntry has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 404 Mitt digitala kartarkiv :: Vinterserien Älvsjö (2020-03-08)
Vinterserien Älvsjö (2020-03-08)
Kategori: Tävling
Karta/område: Älvsjöskogen
Arrangör: OK Älvsjö-Örby
Distans: 6,51 km (Bana B)
Sträcka: 9.17 km
Tid: 90:16
Grundidén var att jogga ur gårdagens långpass. Fem kilometer bana som blir 7-8 km löpväg hade jag tänkt mig. Längst fram i kön fick jag välja mellan 4 och 6,5 km, det blev det längre alternativet.

Nu tänker jag lyfta fram det som jag gjorde bra under loppet.

K3 en annan bana hade träskkontroll längs min rutt men jag ska inte ha träsk, jag ska ha sänka. Jag kollade inte ens in kodsiffran fast jag var tillräckligt nära..mumlandes "du ska skita i den Henrik, den är inte din"

K5 ensam kontroll i begränsat område, var cynisk - följ stråket, stämpla.

K10 kom ikapp kombinationen förälder-barn vid K9, de var inte nöjda med sin senaste kontroll. Jag ska inte hänga dessa. De rundade S, då valde jag N och lyckades faktiskt stämpla strax före.

K13 efter ett dåligt steg till K12 hade jag slagit av på takten. Följer branten fint och anar även det gula sedan kan jag ganska enkelt fortsätta fram till träsket.

K14 med lägre fart är det lättare att anpassa sig till omgivningen och läsa av det som bjuds. Jag fattar att jag är på det flackare partiet S om kontrollen, kanske är det den otydliga stigen jag är på. Jag ska upp, ganska S, håll koll på höjder och branter. Efter stämpling kändes det som att jag tagit en svår kontroll bra men i winsplits är det inte många som bommat.

Det här var en härlig vårdag i skogen.
Visa kommentarer (0)
 
Vinterserien Älvsjö (2020-03-08)