Rek inför Vinterserie (2019-11-17)
Kategori: Träning
Karta/område: Ånnaboda
Arrangör: Karin Fägerlind
Distans: 4,54 km
Sträcka: 5.27 km
Tid: 64:08

K14 vi började med att kolla in branten, kommer den funka? Ja så blev det.

K11 vi fortsatte S och sänkan upp från det blöta var tydlig. Snitslade.

K12 vidare S, ursprungsplanen var att kontrollpunkten skulle vara punkthöjden i NO ringkant men vi testade höjden istället. Syftet var att möjligen spetsa till vägvalet till nästa lite.

K13 jag och Karin tar olika vägval, Karin går N om träsk och sjö. Jag får order att ta stigen runt, S om sjö och träsk. I instruktionen ingår att inte springa på för hårt. Karin är på plats vid branten före mig men det var ingen stor skillnad. Dessutom tvekade jag lite ute på stigen. Utfallet på tävlingen var att båda vägvalen användes. Det var lite snabbare att gå N om träsk och sjö men det var viktigt att hålla sig i kanten för skogen var brötig.

K15 en skön förmiddag, vi tuggade asfalt längs sjön.

K16 halvvägs kollade vi in en blötsänka men det blev inte någon tävlingskontroll till slut. Istället blev det en kontroll längre N, sten på höjd.

K17 vi försökte ta oss över direkt, riktning O, men det var för blött. Vi gick lite SO för att ta oss vidare. Uppe på höjden anades en sten på höjd, passerade sedan branten och lite längre fram är gropen tydlig.

Tävlingen gick av stapeln igår och de tävlande var nöjda. Vår provlöpning var nyttig för banläggningen och det var fint i skogen.
Visa kommentarer (0)
 
Rek inför Vinterserie (2019-11-17)