Träningstävling 4 (2019-09-10)
Kategori: Träning
Karta/område: Lindesberg väst
Arrangör: Lindebygdens OK
Distans: 4,4 km (Bana 2)
Sträcka: 5.86 km
Tid: 49:22
Tisdag och Lindesbygdens sista träningstävling för den här omgången. Idag var det skogen närmast klubbstugan. Den börjar bli bekant.

K1-K2 dessa hade jag ganska bra koll på, bara genom att kolla på kartan.

K3 fortsatt god fart men det gick kanske lite väl fort, jag skulle ju lämna vid kröken och gå diagonalt SV. Det blev något annat och jag hittade stenar och tillslut stig och en riktning som passade.

K4-K7 jag hämtar mig från bommen, stämplade K5 strax efter en annan löpare och såg en chans att springa ikapp på stig. Löparen valde den vänstra stigen sista biten och jag den högra, jag stämplade K6 precis före. Jag höll undan till K7.

K8 en liten tvekan vid sista stigen innan gjorde att den andra löparen smet förbi. Det var inte bättre än att löparen gick upp på fel höjd och jag följde efter, vi hittade strax rätt.

K9-K10 här var det stenigare och lite svårare och jag tog automatiskt ner farten och höll min kurs.

K11-M det var ganska mycket fart sista biten. Elljusspår och snäv vinkel på till K11, ville minimera bröt och valde smalaste passage över mot K12-K13, stig och väg till K14, följde dike till K15, hängde annan löpare mot K16 men kom efter och fick samla ihop bitarna själv, sedan löpning.

Det här gick ganska bra men det var en snäll träningsbana i en skog som jag börjar känna. Skogen har flera partier som gynnar löpning. Det var en skön kväll.
Visa kommentarer (0)
 
Träningstävling 4 (2019-09-10)