Veteran-SM sprint (2019-06-07)
Kategori: Tävling
Karta/område: Edsbyn
Arrangör: Alfta-Ösa OK
Distans: 2,29 km (H40)
Sträcka: 3.99 km
Tid: 22:13
Jag hade missat alla chanser att träna sprint innan detta lopp. Jag var dessutom förhindrad att ta i på grund av baksidan.

K1-K2 ett enkelt kvarter hade försvårade med några stängda passager. Jag löste på ett bra sätt. Några valde att gå V direkt efter start. De snabbaste tog dock samma väg som jag.

K3 de flesta gick V men den snabbaste tog O. Trots den ringa farten tappar jag räkningen och kontrolltagningen går inte så fort..

K4 ..fort gick det i huvudet här istället. Missar att jag skulle följa ett hus längs långsidan till andra sidan av kvarteret. Kommer över för sent, ser en avspärrning och tror jag ska O, då fick jag runda hela längan.

K5-K7 hittar ett flyt och valen känns klara.

K8 förenklar genom att springa ut till den större vägen direkt. Hinner då läsa in detaljer i kontrolltagningen.

K9 här rådde obeslutsamhet, jag såg inte vägen N om staketet och när jag väl nått S änden av det valde jag ändå att springa runt skolan N.

K10 såg inte att man kunde komma igenom häcken V om kontrollen, valde då bron i O.

K11-K13 här har jag delvis häng men är också bra med själv.

K14 väljer att springa ut till huvudgatan för att köpa lästid, väljer då att runda på O-sidan.

K15-M löpning

Det var väl i alla fall lite kul att sprinta men löptempot blev inte mer än 5.30. Med den form jag är hade jag inte hade några problem att orka 4.30, O borde inte blivit så mycket sämre av det heller. Jag hade i alla fall tur med regnet.
Visa kommentarer (0)
 
Veteran-SM sprint (2019-06-07)