Torp of Livland E1 (2019-02-15)
Kategori: Träning
Karta/område: Sveice Garciems
Arrangör: Ritvars
Land: Lettland
Distans: 5,5 km (Course 2)
Sträcka: 8.64 km
Tid: 91:31
Dags för träning. Strandskog med en del snö. Banan på kartan är den långa men jag sprang mellan.

K1 (K2) öppnar moget försiktigt. Prickar den stora sänkan och tar mig över till andra sidan. Är vaksam på rågångarna men Falken och Annika röjer skärmen.

K2 (K3) det ser ut som att jag tog ut och lyckades till en början hålla en bra riktning. Sedan driver jag lite N, kanske på grund av framkomlighet? Åsen med kontrollen var inte hög men tydlig om man var vaksam.

K3 (K6) dålig riktning från början, märker att det gröna kommer lite väl snabbt. Tänker att jag korrigerar väl riktningen lite och tar mig fram genom det gröna. Riktningen blev inte mer rätt och till slut står jag vid en oväntat skarp sluttning. Nedanför såg jag flera av löparna på långa banan passera. Jag fattade att jag var vid sluttningen men inte riktigt var. Chansade tillbaka och tog mig igenom det gröna och gjorde om, och faktiskt rätt. Bomtiden uppskattas till 10 minuter.

K4 (K7)-K5 (K11) bra riktning och kanske även lite spår

K6 (K8) katastrofal riktning och är då chanslös, letar. Finner Falken och Annika vid det majestätiska höjden i N. Drar iväg S och hittar skärmen.

K7 (K12) tar ut riktning och kör på, det är antagligen (K9) jag hittar men det har jag ingen aning om då.

K8 (K13) väljer att runda höjden S då jag anade att Falken och Annika rundade på N-sidan. Lyckas styra rätt med det gula och det flacka.

K9 (K15) sprang nog mest i spår här.

K10 (där jag vänder i NO) Här lyckas jag faktiskt ha ganska bra kontroll på kurvbilden. I sista backen upp ser jag Falken och Annika igen.

K11 (K18) fortsatt pigga ben men i backen upp måste jag gå eller krypa.

K12 (K19) men nu var känslan för kurvbild borta. Jag är högst upp och läser kartan som att det gröna är högst. Därför hittar jag ingen skärm där uppe. Falken och Annika kommer ikapp och tar den före mig. Bomtid 7-8 minuter.

K13 (där jag vänder i SV) springer i spår och med grov riktning.

K14 (K21)-K15 (K22) springer i spår igen

K16 (K23) famlar lite men får upp spåret på slutet.

M snurren från sista till mål kan mycket väl vara överdriven. Det var flera grejer med spåret som var konstigt.
Visa kommentarer (0)
 
Torp of Livland E1 (2019-02-15)