Elitträning Örebro (2018-12-07)
Kategori: Träning
Karta/område: Ånnaboda
Arrangör: Örebro elitmiljö
Distans: 2-3 km ?
Sträcka: 5.11 km
Tid: 57:43
Nästa år är det H40-elit som gäller. Då passar det utmärkt att ta ett nattpass med Örebroeliten. Alltså de som springer i de äldre ungdomsklasserna, ca H21.

Det hade kommit snö och det var lite kallt. Reflexer uthängda.

K8 jag valde att attackera kontrollerna i en annan ordning än deffen. Sköter den första bra

K9 fortsätter N mot branten, jag blev lite nojig och gick ner för kanten i V lite väl tidigt.

K10, boet. Jag försöker hålla O och vara uppmärksam. På väg ner ser jag annan löpare (Karin) på väg upp S om mig. Jag var på väg att fråga om hon tagit boet. Jag tog mig längre ner än vad som kändes rätt. Vid en misstänkt höjd ser jag en miniskärm men ingen reflex. Om jag gått dit hade jag kanske sett fotspår som avslöjat att jag var rätt. Istället är jag jagsvag och fortsätt O. Efter ett tag ger jag upp och går tillbaka. Ingen framgång då heller. Gav upp den här delen av banan och tog mig bortåt campingen..

K16 efter campingen hittar jag det som ska bli skidspår längre fram i vinter. Ser att någon sprungit här före mig. Lämnar spåret när jag fått blötsänkan i O. Bockar av detaljerna på vägen, går över sista näsan och ser stenar men ingen reflex. Jag ser att tidigare fotspår gjort ett frivarv runt en av dem. Allt stämde ju, vart är jag egentligen? Det är ju många stenar här men det liknar inte det jag ser någonstans på kartan. Jag fortsätter S och får fler stenar men ingen reflex. Ger upp och siktar ut mot vägen och campingen. Tydligen var jag rätt i alla fall.

Precis som i söndags saknades O-förmågan men det var emellanåt härligt att tassa solo i snön bland rejäla granar. På söndag blir det julserie igen.
Visa kommentarer (0)
 
Elitträning Örebro (2018-12-07)