Träningsserie 4 (2018-08-28)
Kategori: Träning
Karta/område: Bengtesfall
Arrangör: Lindebygdens OK
Distans: 4,7 km (Bana 2)
Sträcka: 5.47 km
Tid: 71:36
K1-K3 funkade ganska bra, kontrolltagningen av K1 kändes dryg men till slut satt den där. K2 säker från höjden vid kolbotten. Till K3 fick jag stenen vid beståndsgränsen, sedan tillräckligt god riktning för att få de vita skogspartierna.

K4 blev skum, jag tog ut riktning när jag lämnade stigen. Det ser också ut som att jag följt en riktning. Den är dock jävligt fel, den är ju strikt O när det borde varit NO. Tack vare det vägrade jag fatta var jag var, sökte steniga områden men gav upp och gick N mot stigen. Då fick jag storstenen och kunde stämpla.

K5 gick jättelätt, jag valde attack uppifrån

K6 inledde med bra riktning men drev sedan, kanske drogs jag till olika stenar. Sedan såg jag stenområdet som skulle ligga ganska nära och fick vända tillbaka.

K7 är också skum, hittade bra stråk N om det gröna, sedan även bra stråk genom det gröna. Hittade flera stenar på vägen men noterade samtidigt att det gröna inte tagit slut. Gav upp för tiden hade gått ut och följde en otydlig stig S, verkar ha passerat väldigt nära kontrollen utan att se den. Istället såg jag ett skönt höjdparti i V och drog däråt. På vägen läste jag in mig och tog K9 på vägen hem.

Det var stundtals riktigt trevlig skog. Orienteringen var sopig från min sida.
Visa kommentarer (0)
 
Träningsserie 4 (2018-08-28)