Gillingedubbeln medel (2018-04-15)
Kategori: Tävling
Karta/område: Gillingekrossen
Arrangör: Täby OK
Distans: 3,86 km (H40)
Sträcka: 4.69 km
Tid: 45:53
K1 upp på höjden, tog ut riktningen men når ändå diket alldeles för tidigt. Får väl följa det S då. Tyckte jag fick det gröna och försöker runda det men fann ingen sten. Vänder tillbaka och kör mer S och kommer då på den.

K2 lite slarvigare riktning men kalibrerar med hjälp av bergtäkten. Ser snart andra löpare vid höjden.

K3 orienterar snyggt med höjder och riktning

K4 räknar träsk och höjdpartier sedan minns jag inte riktigt varför spåret svänger som det gör.

K5 hittade ett bra stråk på en släpstig men blev orolig att jag drog för mycket O och tog höjd åt V istället. Strax innan jag var framme tassade Jerk förbi och röjde kontrollen.

K6 på bra riktning V

K7 återigen bra riktning men jag kom tydligen lite för långt men jag blev försiktig och någon röjde kontrollen.

K8 vägval, jag såg två träskvägar, V eller O? Jag valde V för möjligheten till snäv vinkel. Jag fick ett bra flyt och kunde tuffa på hela vägen. Tyvärr var jag lite för länge på NV sidan av sista träsket och hade lite flax som kom upp såpass nära kontrollen.

K9 planen var att gå N till träsk och sedan gira V. Det funkade ganska bra. Ove kom ikapp mig och stämplade strax innan mig.

K10 jag släppte Oves rygg och tog ut riktningen. Ove gick mer N och jag misstänkte direkt att det var jag som gick snett. När höjden tog slut såg jag skärmen.

K11 tog ut riktningen och höll den fint till hygget. Jag tyckte det såg så jävla brant ut uppför så jag försökte runda åt NO och få träsket. Det funkade men kompassen spelade mig ett spratt igen och jag fick kämpa för att få ihop det. När jag väl styrde rätt såg jag andra löpare stämpla.

K12 försiktigt på riktning men jag kom ändå ner i fel sänka. Stenen där nere hjälpte mig sedan rätt.

K13-M löpning

Jag kände mig mycket nöjd efter loppet. Jag bommade K1 men annars sköter jag det bra. Idag hade jag mycket hjälp av andra löpare, nästan alla kontroller röjdes.
Visa kommentarer (0)
 
Gillingedubbeln medel (2018-04-15)