Julserien, etapp 2 (2017-12-10)
Kategori: Tävling
Karta/område: Arboga
Arrangör: Arboga OK
Distans: 5 km (Bana 2)
Sträcka: 7.36 km
Tid: 71:36
Träningstävling i Arboga. En ganska trevlig vinterdag, ingen liggande snö men lite flingor i luften på slutet.

K1 som så många gånger förr skaffar jag mig ingen bra start. Jag läser av fint ända in i ringen, anar min sten men ser ingen skärm. Fortsätter och försöker förstå vart jag kan vara om jag inte är där jag ska. Gör en snurr runt höjd och kommer åter. Skärmen satt vid rätt sten, på en sida av den jag inte kollade. Något säger mig att k-deffen hade kunnat tala om detta för mig, om jag tittat.

K2-K6 här har jag en bra period, där jag sköter mig bra OCH jag har lite hjälp av andra löpare. Jag gillade mest vägvalet till K3 och fina riktningar till K4-K6.

K7-K8 hade ganska bra riktning här också men jag drog mot K8 före K7. Eftersom de satt tätt tappade jag inte så mycket tid.

K9-K10 väljer väg igen och det var väl mer självklart här än till K3. K3 och K9 blev mina bästa splits. K10 är mer osäker men jag är jävligt rätt och får lite hjälp av annan löpare.

K11-K12 är mer som K10 men med sämre utdelning. Vägen till vägen mellan 11 och 12 kändes som en evighet. Till K12 hade jag för dålig koll på detaljerna och hamnade på fel sida om höjden och blev osäker.

K13 vägval igen, inga problem alls

K14 jag lämnade stigen lite för sent och hamnade fel, fick vända om och göra om.

K15 många hade tydligen problem med denna men jag höll bra riktning och kom rätt på. Flera andra svärmade runt kontrollen.
Visa kommentarer (0)
 
Julserien, etapp 2 (2017-12-10)