Natt-KM (2017-10-13)
Kategori: Tävling
Karta/område: Granskog
Arrangör: Janne & Jorrit
Distans: 5,5 km (H40+)
Sträcka: 9.04 km
Tid: 98:13
För en gång skull kände jag mig pep på natt-o. Det vågade jag inte säga till någon, rädd att jinxa hela grejen.

S-K2 var en katastrofstart. Slarvig riktning vid startpunkten tog mig in på fel stig, uppfångad av staket. Inte nog med det..men jag gjorde i alla fall en bra kontrolltagning! Det gjorde jag inte på K2. Jag drev snett och maxade the green experience. Efter det andra försöket från vägen följde jag löpare "bakåt" för att få den.

K3 hängde D21or

K4 hade rygg på D21a men fortsatte längre på stigen. Jag ville känna branten på högersidan först. På väg ner fick jag en brant som var en utmärkt sista säkra men jag hade inte huvudet med mig, gjorde om och gjorde rätt.

K5 jag tyckte det var för långt för att gå på riktning. Planen var att gå V för att sedan följa höjdpartiet SV, ta mig upp efter hygge och raster. Som en ond magnet drogs jag ändå upp och in i oredan av träd. På andra sidan fanns en rejäl brant som upplös mig om var jag var. Lite S-pil på det och jag kunde bocka av lite karttecken innan min sten.

K6-M loppet var kört sedan länge men ännu mer vill man i mål så snart som möjligt. Gärna innan lampan ger upp. Jag skötte mig bra det som var kvar. Många gånger var jag försiktig och cashade in på spanande blick.

Återigen ett dåligt nattlopp. Det blir chans till revansch i nästa vecka. Två chanser.
Visa kommentarer (0)
 
Natt-KM (2017-10-13)