O-ringen Värmland, etapp 4 (2017-07-27)
Kategori: Tävling
Karta/område: Boda
Arrangör: O-ringen
Distans: 4,14 km (H40)
Sträcka: 6.87 km
Tid: 93:48
K1-K2 det blev en svajig inledning, vi var flera åt ungefär samma håll och jag kände att riktningen inte var optimal. Jag tror stenen hjälpte mig vid K1 och det gröna vid K2.

K3 ser svår ut, jag fattade nog det och borde brutit ner sträckan i tydliga delmål. Jag ser på nålen att jag går väldigt S, länge, men fattar ändå inte vilken sluttning jag gått upp för när det inte stämmer längre. Jag ser beståndsgränser i verkligheten men vill ändå inte förstå. Jag hittar branter men vill ändå inte förstå. Någonstans inser jag att hygget är det närmsta jag säkert förstår. Jag var inte så långt i från det och kan sedan trassla mig fram. Här var loppet i princip kört men jag försökte tuffa vidare.

K4-K5 minns jag inte så noga
K6 har både stråk och riktning med mig men tappar ändå skärpan och vänder tillbaka till den tydliga stenen och tar om.

K7-K9 börjar hitta tillbaka igen

K10 vid K9 frågor en vuxen ogråtande person mig var vi är. Jag brukar inte vilja svara eller svara så lite som möjligt. Jag stressade sedan iväg och läser sedan mot K11. Det är mycket som inte stämmer på vägen men det är inte förrän jag når det öppnare området som jag inser att jag hoppat över K10. Vänder tillbaka och löser K10 bra.

K11-K12 gör ett riktigt försök på K11 och det var slående hur mycket folk som helt plötsligt var på samma ställe på sluttningen vid K11-K12.

K13 försöker hålla riktning och stråk men fladdrar en del, vill bara komma i mål.

K14 går på chans men det funkar

K15-M löpning

Man kanske får vara glad att det mesta och det värsta eländet hände i samma lopp?
Visa kommentarer (0)
 
O-ringen Värmland, etapp 4 (2017-07-27)