Mogetorp träningspaket (2017-06-03)
Kategori: Träning
Karta/område: Mogetorp
Distans: 4 km (Avkortat från 6,1 km)
Sträcka: 6.35 km
Tid: 89:38
K1 vägen upp genom det gröna var för jävlig. Jag viker av mot det stora brantpartiet. Orienterar sedan försiktigt fram och får stenområdet strax innan branten.

K2 tar ut och håller riktningen bra men det var fel riktning. Jag ser träsket och accepterar läget och kan då ta mig rätt

K3 orienterar bra, S och sedan snedda över åsen, över träsket och upp på höjdens flack, fick storstenen och justerar rätt. Jag blev lite ställd av vegetationen uppe på flacken, det kändes som träsk men var beståndsgräns på kartan.

K4 försöker hålla riktningen, får grönområdet på halva sträckan och har sedan bra koll och känsla. Av någon anledning läser jag det som att branten ska ligga på "fel" sida och då tappar jag greppet. Hittade i alla fall en bra utsiktspunkt innan Anders ledde mig rätt.

K5 Anders och Mia drog iväg åt strecket till så jag ville göra något annorlunda. Drog åt vägen till men med slarvig riktning. Det var nog inget bra vägval även om kontrolltagningen satt fint.

K6 Går återigen på riktning. Efter 3/4 av sträckan ser jag en sten på V och av någon anledning tror jag ska justera V. Strax därefter ser jag höjdpartiet och tycker att jag känner igen mig. Inser att det inte stämmer och går upp på höjden och lyckas läsa in mig.

Tar en alternativ väg tillbaka
Visa kommentarer (0)
 
Mogetorp träningspaket (2017-06-03)