SIC etapp 2 (2017-02-05)
Kategori: Tävling
Karta/område: Torvalla, Haninge
Arrangör: Stockholms inomhusorienterare
Distans: 3,42 km (SIC Herrar)
K1-K3 var i samma del och en schysst start

K4 var mörker. Jag sätt länge vid X på plan 3 och försökte läsa mig bakåt från kontrollen. För att nå O måste jag hitta L/M, och för att nå de måste jag hitta AB eller C. Någon berättade för en tredje person att det var trappa S och den blå (utomhus) slingan som gällde. Lyckades komma ut och över till G på plan 1. Satte mig igen och klurade...klurade..klurade..klurade..klurade..klurade..klurade..sedan blev min lösning trappa J, K och löpa ovanför K16 och runt till B, upp igen och över till delen med trappa L. Här är möjligheten till ett bra lopp kört men jag hade faktiskt lärt mig en väg. Kanske inte en bra men en fungerande. Man hade även kunnat använda G och C för att komma över till L. Det känns kortare. Jag kände på mig senare under loppet att det fanns en annan väg men jag pallade inte att läsa in det utan tuggade den inlärda vägen många, många gånger.

Mycket fungerade bra efter detta. Jag blev stående länge vid D när jag skulle till K19. Kartan stämde inte med vad jag ville se för att jag hade fel uppfattning om våningsplan.

Efter K35 hade vi sju kontroller i en labyrint.

Totala bomtiden blev 40 minuter och ett missat tåg. Trots det fanns det någon glädje emellanåt. Ni som inte testat borde göra det nästa gång chansen dyker upp!
Visa kommentarer (0)
 
SIC etapp 2 (2017-02-05)